bannerPos

Højere tophastighed på Manitou

Manitou leverer nu teleskoplæsseren MLT625-75H med en tophastighed på 40 km/t.
19-06-2020 10:54

Den nye udgave af teleskoplæsseren Manitou MLT625-75H kan nu køre 40 km/t.

Kommende ejere af en Manitou MLT625-75H får mulighed for at komme hurtigere fra A til B. Den franske producent har opdateret den populære læssemaskine, som nu kan køre op til 40 km/t. Tidligere modeller nåede tophastigheden ved 30 km/t, men i den nye udgave er der lidt ekstra i motoren.

- MLT-serien henvender sig generelt til industrien og landbruget. I modsætning til MT-serien, der henvender sig til byggepladser og udlejningssektoren, og som anvendes i kortere tidsrum, er læsserne i MLT-serien i aktion fra morgen til aften. Derfor kan der være meget tid sparet ved, at man kan flytte sig selv hurtigere til næste opgave, siger Claus Bjerregaard, salgschef hos Scantruck A/S.

Udover den højere tophastighed har Manitou ikke ændret på maskinen, som er blevet forhandlet af Scantruck siden 2011. Maskinen har fortsat en løftekapacitet på 2,5 tons og en løftehøjde på seks meter. Den har hydrostatisk transmission, og motoren yder 75 HK.

- Det er fortsat en lille snild maskine, som kan komme til alle steder. MT- og MLT-serierne er meget ens, men MLT er mere baseret til læsseopgaver og længerevarende ophold i maskinen. Derfor har den mere udstyr, herunder bedre dæk, godt med lys, bomaffjedring, a/c og generelt mere komfort for føreren, siger Claus Bjerregaard.

pj

Hvordan kommer unge i gang som landmænd?

Topkærgaard i Kasted nord for Århus dannede rammerne, da Favrskovegnens LandboUngdom og Økologisk Landsforening inviterede unge kommende landmænd til møde om generationsskifte og etablering i landbruget.

SLF henter virksomhedsrådgiver hos LandboSyd

SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver. Han kommer fra en lignende stilling hos LandboSyd.

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger

Vestjyllands Andel har udvidet forretningen med fire nye afdelinger fra Bedsted i Thy til Gesten i Sønderjylland.

Spildevand er problemet

Flere medier har bragt historien om, at kvælstof fra landbruget er skyld i iltsvind i de indre danske farvande. Men i virkeligheden er det fosfor fra byernes spildevand (menneskegylle), der er årsagen.

Tilskud kan forbedre naturen og sikre en indtægt i Natura 2000-områder

Nu åbner en tilskudsordning til særlige Natura 2000-områder. Det kan forbedre naturværdien og samtidig give mulighed for tilskud til naturpleje, vurderer natur- og projektkonsulent i Agri Nord, Kirsten Badawi Plesner.

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Travlhed før høst

Det er ikke kun serviceværkstederne, der summer af travlhed før høsten. Også lagerfolkene har travlt med at lægge ekstra stumper på hylderne, så de kan holde deres kolleger i serviceafdelingerne og kunderne forsynede i den travle tid.

Ujævn prisudvikling på det europæiske svinemarked

Mens de sydeuropæiske lande melder om overvejende stabile noteringer, falder slagtesvinenoteringerne i Mellemeuropa nogle steder meget.

DeLaval køber milkrite | InterPuls

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

- Regnvejret redder det økologiske tredje slæt

De seneste dages regn er faldet på et tørt sted for de økologiske græsproducenter.Første slæt, som blev høstet omkring den 18-20 maj, har høj fordøjelighed men kommer til kort på proteinindholdet, viser de første prøver. 
Side 1 af 1872 (37439 artikler)Prev1234567187018711872Next