bannerPos

Stor græsdemonstration på torsdag

På torsdag i næste uge inviterer Helms TMT-Centret i Lind ved Herning til stor græsdemonstrationsdag. Foto: Per Jørgensen

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
05-09-2020 14:22
Helms TMT-Centret inviterer til stor græsdemonstrationsdag torsdag den 10. september, hvor virksomhedens egne importmaskiner McHale, Schäffer og McCormick demonstreres.

I næste uge inviterer Helms TMT-Centret A/S i Lind ved Herning til stor græsdemonstrationsdag.

Det er Schäffer-læssere, McHale-høst- og græsmaskiner og McCormick-traktorer, der bliver demonstreret, men der bliver også mulighed for selv aktivt at sætte sig bag rattet og køre med de forskellige maskiner.

- Vi glæder os til at byde alle velkommen til en række maskinnyheder og en stor græsdag i marken. Forberedelserne til dette arrangement har stået på det seneste år. Vi har etableret egen græsmark ved siden af vores afdeling i Herning og kørt en stor intern test ved første slæt, fortæller Jakob Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret, og fortsætter:

- Der bliver rig mulighed for individuel kørsel med de mange maskiner, som demonstreres, og der vil være en samlet maskingennemgang klokken 10 og igen klokken 13 på dagen.

Flere nyheder

En af de store nyheder på græsdagen bliver den nye rundballepresser McHale Fusion 3 Plus med den nyeste filmteknologi. Presseren vil være udstyret med både vægt og fugtighedsmåler, og til at trække presseren bliver det en McCormick X7.670-traktor, der blev lanceret på Agritechnica sidste år.

En anden nyhed, der demonstreres på græsdagen, er den nye McHale R68-78-centerrive, ligesom den nye skårlægger McHale Proglide vises frem. Der bliver også mulighed for at køre med den elektriske minilæsser Schäffer 23e, som har samme råstyrke som en dieseldreven minilæsser.

Covid-19

- For at sikre dig plads til kørsel og bespisning anbefaler vi, at du tilmelder dig arrangementet via vores hjemmeside. De, der har tilmeldt sig arrangementet på tilmeldingslinket på vores hjemmeside og Facebook, vil blive forfordelt. Men har du ikke fået dig tilmeldt, er du mere end velkommen på dagen, fortæller Allan Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret.

- Vi tager selvfølgelig hensyn til den aktuelle Covid-19 situation. Derfor vil din tilmelding hjælpe os med at holde os under de anbefalede antal personer på arealet i begge tidsrum. Maskiner sprittes af ved chaufførskifte, og der uddeles mundbind til kørsel i maskiner, slutter han.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.

Dent-majs klar til sæson 20/21

Dent-majsens fordele med højt stivelsesindhold og stor fordøjelighed i koens vom kan nu udnyttes under nordiske himmelstrøg, oplyser firma.

Biogasbranche ser stort potentiale i nyt klimaudspil

CO2-differentierede kilometerafgifter for lastbiler skaber gode muligheder for at få gang i den grønne omstilling af den tunge transport, lyder det fra Henrik Høegh, formand for Biogas Danmark.

Nu sætter høstpresset ind i USA

Høsten med sojabønner og majs i USA er i gang, og det sætter pres på afgrødepriserne hen mod ugens afslutning. De generelle informationer i markedet er dog ikke prissvage, og der er derfor grænser for, hvor langt ned afgrødepriserne kan falde på den lidt længere bane.

Trådløse temperaturspyd rammer plet

StackView får nye trådløse funktioner. Opgraderingen kan både nye og eksisterende kunder få glæde af.
Side 1 af 1930 (38597 artikler)Prev1234567192819291930Next