Ny direktør skal styrke Agrovi Business

Søren Bossen er tiltrådt som ny direktør i Agrovi Business, og det er med base i den nye afdeling i Vejle.

Agrovi Business, som er et landsdækkende handelsfællesskab, øger ledelsen med ansættelse af Søren Bossen som ny direktør. Han er tilknyttet kontoret i Vejle, hvorfra han skal varetage indkøb og salg for Agrovi Business’ medlemmer samt medvirke til at få nye medlemmer.

- Som virksomhed befinder vi os i en meget positiv udvikling med en spændende fremtid, som gør, at tiden er inde til styrke vores øverste ledelse i Agrovi Business, så vi får tilknyttet nye stærke kompetencer både operationelt og kommercielt, fortæller direktør Lars Møller Andersen fra Agrovi Business i en pressemeddelelse.

Søren Bossen har en baggrund med handel fra foderstofbranchen, svinegenetik, international handel, produktionsledelse m.v. Han har igennem sit arbejdsliv således bevæget sig på tværs af landbrugsbranchen og har derved stor erfaring med produktionsoptimering på tværs af hele værdikæden.

Mange års ledererfaring

- Jeg er glad for, at det er lykkes at tiltrække en så kompetent profil som Søren, som vi ser som den helt rette til at understøtte og indfri vores fremtidige ambitioner. Søren har en stærk viden produktionsmæssigt og ikke mindst ernæringsmæssigt fra sine mange års erfaring fra lederstillinger i blandt andet korn- og foderstofbranchen i både ind- og udland, udtaler Lars Møller Andersen.

Søren Bossen glæder sig også til at videreudvikle virksomheden til et nyt niveau. Han betegner Agrovi Business som »en spændende virksomhed med bred medlemsliste og med en klar vision om at udvikle sig yderligere«.

- Virksomhedens forretning er bredt forankret i den gode dialog med deres medlemmer og forretningsmæssige forbindelser via de mange leverandøraftaler, som alle er til fordel for deres medlemmer. Alt dette ser jeg meget frem til at stå i spidsen for og styrke yderligere, siger Søren Bossen.

Læs også