bannerPos

Vidensdeling i høsten skaber resultater – når du bruger mobilen

Direktør for Datalogisk, Birger Hartmann fremhæver app'en Næsgaard Mobile som en mulighed for større vidensdeling under høsten. Arkivfoto.
15-07-2020 13:53

Manglende information og koordinering fører til misforståelser og spild af værdifuld tid i høstsæsonen. Bruges Næsgaard Mobile-app’en, har man et værktøj, som er skabt til vidensdeling.

Arbejdsgange, samarbejde og kørslen i marken kan ifølge direktør hos Datalogisk, Birger Hartmann optimeres ved at benytte app’en Næsgaard Mobile.

- Når du har mobiltelefonen med, har du blandt andet et program, hvor alle høstdata kan indtastes og registreres, hvorend du befinder dig. Data som hele høstholdet kan få adgang til under høsten, fortæller han.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Planteavlskonsulenter rådgiver ud fra rigide regler

De massive krav til efterafgrøder sætter planteavlskonsulenters faglighed under pres, mener Gustav Garth-Grüner, næstformand i Bæredygtigt Landbrug, der også mener, at nogle af dem bukker under for presset. Planteformand i L&F er uenig.

Kød i historisk fald

Både produktion og forbrug af kød ser ud til af falde globalt for andet år i træk.

Kartoffelavlere står midt i historisk eksperiment

En effektiv, ensartet vækststandsning i kartofler er kodeordet for et godt resultat, pointerer landskonsulent Lars Bødker, Seges.

Eksportportalen advarer om ekstreme temperaturer

EksportKontrolCentret tilbagesender mange logbøger i øjeblikket på grund af utilstrækkeligt hensyn til de varme temperaturer i de planlagte ruter.

Man må tidligt op

Mens de fleste danskere stadig sover, tager landmand Mikkel Andersen de første kartofler op, så de kan komme videre til pakkerierne, hvor de vaskes og pakkes.

Underskud af sukker

Prisen for sukker går op for tiden. Det skyldes først og fremmest en underskudsproduktion af sukker, set i forhold til den aktuelle efterspørgsel. Det begynder således efterhånden at lysne for producenter af sukkerroer, der ser ud til at få mere i pris for deres produktion end det var situationen tidligere på året.

Ukrainsk afgrødehøst slår ny rekord

Ifølge det ukrainske konsulentbureau ProAgro vil den samlede ukrainske afgrødeproduktion slå nye historiske rekorder i år. Endnu en dårlig nyhed for afgrødeproducenter i den vestlige del af Europa.
Side 1 af 1892 (37821 artikler)Prev1234567189018911892Next