Stort traktortræk

Nordvestfyns Landboungdom holder stort »Nr. Aaby Traktortræk 2018« lørdag den 5. maj i samarbejde med Ovethi – Dansk Dæk Service, der er hovedsponsor for arrangementet.

Der bliver fuld fart på alle tangenterne, når Nordvestfyns Landboungdom i samarbejde med A/S Ovethi – Dansk Dæk Service, lørdag den 5. maj fra kl. 10.00 til sidst på eftermiddagen afholder det store traktortræk »Nr. Aaby Traktortræk 2018« på Fabriksvej i Nr. Åby på Vestfyn.

- Hos Ovethi elsker vi så godt som alle former for motorsport, og når et så stort event samtidig har relation til vores landbrugssegment, så giver det ekstra god mening for os at være med, hvor det sker, forklarer Thomas Thinggaard, der er medejer af Ovethi – Dansk Dæk Service med hovedkontor i Gelsted på Vestfyn, og fortsætter:

- Og det giver god menig på et event som for eksempel »Nr. Aaby Traktortræk«, hvor vi har mulighed for at møde både nye og eksisterende relationer, som vi kan hygge om og få en god dæksnak med i afslappede omgivelser, fortæller han.

Vind fire Dunlop personvognsdæk eller en DAB+ radio

Ovethi bliver synlig på traktortrækpladsen med flag og bannere samt en stand, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og få en snak. Udover en snak på stand har Ovethi i dagens anledning en konkurrence, hvor de besøgende kan vinde fire Dunlop personvognsdæk eller en Denver DAB+ radio.

Arrangøren forventer op imod 1.500 besøgende og der vil være mulighed for at købe mad og drikke på traktortrækpladsen.

Læs også