Forsikringsmæglere i ny form styrker landmændenes forsikring

Agri Nords datterselskab Landbrugets Forsikringsmægling er fusioneret med Klink & Jensen Forsikringsmæglere, som er Danmarks største indenfor landbrug.

Den 1. januar fusionerede Landbrugets Forsikringsmægling, der er en del af Agri Nord-koncernen, og Klink & Jensen Forsikringsmæglere A/S.

Det nyformede selskab bliver under det velkendte navn Klink & Jensen Forsikringsmæglere, som er landets største mæglerhus indenfor landbrug.

Jakob Klink, direktør i Klink & Jensen, ser frem til det nye samarbejde, der fremover tæller 11 eksperter indenfor landbrugsområdet.

- Der skal ske en konsolidering i markedet, så vi opnår en vis størrelse, der kan give os styrke overfor forsikringsselskaberne i forhold til at opnå den rigtige pris og dækning til landmændene. Jo større, samlet kundeportefølje vi kommer med, jo bedre står vi i forhandlingssituationerne, siger Jakob Klink i en pressemeddelelse.

Størrelsen på virksomheden betyder også, at den enkelte medarbejder har mulighed for at specialisere sig indenfor et fagområde; kvæg, svin, maskinstation eller andet.

Det forendende budskab i selskabet er, at de ønsker at være specialister fremfor generalister.

Sikret generationsskifte

Klink & Jensen Forsikringsmæglere får kontorer på Agri Nords domicil i Aalborg, og der vil i første omgang være fire-fem medarbejdere på kontoret, hvoraf forsikringsmægler Steve M. Madsen, der indtil nu har tegnet Landbrugets Forsikringsmægling, er den ene.

Agri Nord er medejer og aktionær i Klink & Jensen Forsikringsmægling og får en plads i bestyrelsen.

- Forsikringsopgaverne indenfor landbrug bliver mere og mere komplekse, og landbrugenes krav til produkter og ydelser samt service bliver større og større. Landbrugets Forsikringsmægling har i længere tid afsøgt muligheder for at blive en del af noget større, hvor flere specialister og kompetencer kunne komme i spil i forhold til vores landmænd, og det har vi fundet hos Klink & Jensen Forsikringsmæglere, siger bestyrelsesformand for Landbrugets Forsikringsmægling, Kim Koch, der også er administrerende direktør i Agri Nord.

Landbrugets Forsikringsmægling har i en periode kigget ind i et generationsskifte og har været sårbar på ressourcesiden med kun en enkelt mand ansat.

- Nu sikrer vi både et løbende generationsskifte, samtidig med at vi får en række flere kompetencer og specialister ombord til at varetage vores kunders opgaver, siger Kim Koch.

Han ser frem til det nye samarbejde og ejerskab og er sikker på, at Klink & Jensen Forsikringsmæglere A/S kan tilbyde en fremtidssikker og professionel forsikringsmægling til landbruget.

Udover forsikringsmægling har Klink & Jensen også specialistviden på pensionsområdet. Det bliver fremover også en del af tilbuddet til Agri Nords kunder og medlemmer.

Læs også

Grønt nyt på hylderne: Irma sælger salat fra vertikalt landbrug
Rekordoverskud efter fusion: Velas udlodder 10 millioner kroner til ejerne
Kendt brancheprofil bliver fabrikschef i Herning
Medie: Et af landets største minkavlere snød med corona-tests
Nye ansigter i Danish Agros bestyrelse
Amerikansk grovvarefirma vil sænke CO2-aftrykket fra opdrættet laks