Ny direktion på plads i Agri Nord

Agri Nord har ansat ny adm. direktør med tiltrædelse den 1. september. Det bliver Laury Kristoffersen, som kommer fra en stilling i Alm. Brand.

Laury Kristoffersen er ny direktør i Agri Nord og kommer med ledelseserfaringer på direktørniveau fra Alm. Brand, hvor han i en årrække har været regionsdirektør med ansvar for forsikring, bank og pension i det nordjyske. I samme periode løftede Laury ansvaret for landbrugsdistributionen på tværs af landet. De seneste tre år har Laury arbejdet ud fra København med direktøransvar indenfor digitalisering, mæglersalg og sales excellence.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde på at sikre et stærkt nordjysk landbrug – også ind i fremtiden. Jeg ser mange muligheder indenfor Agri Nords virkeområde og ser frem til at møde medlemmer, kunder og medarbejdere, siger Laury Kristoffersen, som er bosat i Aalborg.

- Bestyrelsen har lagt vægt på, at den nye direktør har opbygget en solid viden om og passion for dansk landbrug. Vi ser Laury Kristoffersen som den person, der kan bringe Agri Nord videre som en solid forening og forretning, siger formand for bestyrelsen, Carl Christian Pedersen.

Samtidig er det besluttet at styrke det øverste ledelseslag, og Anders B. Hummelmose udnævnes til vicedirektør.

Anders B. Hummelmose er i dag CFO og konstitueret direktør og tiltræder ligeledes 1. september. Anders har i 11 år varetaget økonomien i Agri Nord og tillige været frontløber på udviklingen af digitale værktøjer til brug i landbrugsrådgivningen på tværs i landet. Anders har stor indsigt i forretningen samt i samarbejdet indenfor DLBR.

- Bestyrelsen i Agri Nord ser det ny makkerpar som en styrkelse af det solide fundament, vi hviler på. Strategisk har vi det lange sigte på Agri Nord som en selvstændig og stærk landboforening, der er til gavn for Dansk Landbrug og især tager vare om den enkelte landmand. Det gælder faglig rådgivning og politisk opbakning i det at være landmand i et mere og mere kompliceret erhverv, siger Carl Christian Pedersen.

Tidligere direktør politianmeldt

Den tidligere direktør i Agri Nord, Kim Koch, blev fyret i starten af april på grund af økonomiske uregelmæssigheder. Kort efter blev han politianmeldt, og efterforskningen er stadig i gang, oplyser Nordjyske.

Agri Nord slår fast, at der ikke er andre involverende i sagen end Kim Koch, og at hele situationen har givet anledning til, at Agri Nord nu har set nærmere på deres interne forretningsgange.

- Vi har lært af sagen og forventer ikke, at det nogensinde sker igen, siger Carl Christian Pedersen, som er formand i rådgivningsvirksomheden, til Nordjyske.

Læs også