Lokal vikar-virksomhed ansætter ny administrerende direktør

Peter Lambæk Nielsen bliver ny administrerende direktør for Vikarservicesyd, Landbrugsvikarsyd og rengøringsselskabet Hjemmeservicesyd.

Den 1. februar sætter 57-årige Peter Lambæk Nielsen sig i direktørstolen for de to syd- og sønderjyske vikarbureauer Landbrugsvikarsyd og Vikarservicesyd samt rengøringsselskabet Hjemmeservicesyd.

Han skal fremover stå i spidsen for det regionale vikarbureau med kontorer i Toftlund, Esbjerg og Vejle og de omkring 110 ansatte. Stifter Erling Sørensen fortsætter i virksomheden, men i en mere strategisk rolle.

Peter Lambæk Nielsen har gennem karrieren varetaget ledelses- og nøgleroller indenfor en bred vifte af brancher og fagområder og han har også drevet selvstændig konsulentvirksomhed.

Erling Sørensen stiftede i 2010 virksomheden, som han startede op hjemme i privaten sammen med en håndfuld medarbejdere, der var med til at finde den første kreds af kunder. Siden er det blevet til omkring 110 ansatte, kontorer i Toftlund, Esbjerg og Vejle og en årlig omsætning på næsten 40 millioner kroner. Virksomheden er ejet af medarbejderne i fællesskab, og stifter Erling Sørensen fortsætter i virksomheden.

- Jeg er glad for kunne overdrage den daglige ledelse til Peter, der med hans baggrund og brede erhvervserfaring dækker stort set alle de brancher og fagområder, vi opererer indenfor. Jeg byder derfor Peter velkommen om bord og ser frem til det kommende samarbejde, mens jeg selv ser frem til at få lidt mere fritid. Men jeg vil stadig være at finde på kontoret, blot ikke lige så mange timer som tidligere, siger Erling Sørensen.

Peter Lambæk Nielsen har set frem til starte i virksomheden.

- De tre selskaber er meget spændende virksomheder, der er kendt for god kundeservice og vikarer med et højt fagligt niveau. Virksomhederne bygger på nogle værdier, der har skabt en høj anciennitet blandt vikarerne og rengøringsassistenterne, der også på grund af deres medejerskab af virksomhederne sætter en ære i, at kunderne skal være tilfredse hver gang. Jeg ser frem til at lære både vikarerne, rengøringsassisterne og virksomhederne at kende og til at stå i spidsen for den fortsatte vækst og udvikling, siger Peter Lambæk Nielsen.

110 medarbejdere

Vikarservicesyd, Landbrugsvikarsyd og Hjemmeservicesyd er grundlagt i 2010, og de er ejet i fællesskab af medarbejderne. Virksomheden har alt i alt tilknyttet ca. 110 faste medarbejdere, der leverer vikarydelser indenfor landbrug, håndværk, entreprenørservice, skadeservice, lager, vedligeholdelse af grønne områder, haveservice samt rengøring for private og erhverv.

Hjemmeservicesyd er desuden en den del af frit-valg-ordningen i Tønder, Aabenraa og Haderslev kommuner. Med kontorer i Toftlund, Esbjerg og Vejle dækker virksomheden hele Syd- og Sønderjylland.

Læs også