Journalist

Per Jørgensen

+45 20 25 10 37
per@effektivtlandbrug.dk

Per Jørgensen er maskinjournalist, og har arbejdet med maskinstof gennem de sidste 20 år.

Han har været ansat i mediebranchen i over 40 år, og skriver blandt andet for Effektivt Landbrug og MaskinParken.

Per arbejder desuden med innovation, udvikling og drift.

Seneste artikler fra Per Jørgensen

Ny formand for Dansk Maskinhandlerforening

I dag holdt Dansk Maskinhandlerforening generalforsamling i MCH Kongrescenter i Herning. Foreningen skulle have ny formand, da nuværende formand Jens-Aage Jensen har valgt at gå af efter 19 år på posten.

Maskinhandlerne har øget indtjeningen

Både bruttofortjenesten og årets resultat er øget hos Dansk Maskinhandlerforenings medlemsvirksomheder. En måling af 96 medlemsvirksomheder viser, at 92 virksomheder havde positiv indtjening, mens fire havde negativ indtjening, lød det på foreningens generalforsamling i dag på MCH Kongrescenter i Herning.

Ny formand for Dansk Maskinhandlerforening

I dag holder Dansk Maskinhandlerforening generalforsamling i MCH Kongrescenter i Herning. Foreningen skal have ny formand, da nuværende formand Jens-Aage Jensen har valgt at gå af efter 19 år på posten.

Valtra-app kan spare over 330 liter brændstof om året

Den innovative Valtra-app, der bruger telemetridata, reducerer tomgangstid, sparer brændstof og sænker CO2-udledning.

470.000 besøgende fra 149 lande

Agritechnica-udstillingen har haft et rekordstort antal besøgende, i alt 470.000, der kom fra 149 lande verden over.

Tre Valtra »The Boss« solgt på Agritechnica

Medarbejderne ved Frandsbjerg Agro gjorde tommelfingeren op for køb af nye Valtra S-serietraktorer, og nu kan de se frem til at få tre nye maskiner ind i flokken i det kommende år.

Kverneland lancerer 12,25 meter tallerkenharve

Navnet er Qualidisc, og arbejdsbredden er 12,25 meter. Det er Kvernelands nye store tallerkenharve, som har verdenspremiere på Agritechnica-udstillingen i denne uge. Tallerkenharven leveres med fire uafhængige sektioner samt trykregulering på hver sektion.

Binder og wrapper med folie

Iriske McHale præsenterede deres nye fuldautomatiske ballepresser, Fusion Vario Plus, med variabelt ballekammer, der binder med folie og wrapper med folie, på Agritechnica.

Schäffer teleskoplæssere med intelligent læsseteknologi

Schäffer lancerer den næste generation af sine teleskoplæssere, 8620 T-3 og 9640 T-3, på Agritechnica. Den nye Comfort kabine plus tilbyder nu betydeligt øget kørekomfort og en række nye features, der gør arbejdet lettere.

Pöttinger skårlægger får kurvestyring

Den østrigske maskinproducent Pöttinger, som producerer græs- og jordbearbejdningsmaskiner, har netop lanceret automatisk kurvestyring på frontskårlæggeren Novacat F 3100 på Agritechnica-udstillingen.