L-MedieHus åbner nu LandKiosken og giver dig adgang til alle vores aviser døgnet rundt, men også meget mere af livet på landet direkte digitalt.

Her kan du finde nyttige artikler, historier om livet på landet og tilbud om ny viden til alle typer og størrelse landbrug. 

Samtidig får du adgang til de mange tids­skrifter samt tilbud og andet, som vores sam­arbejdspartnere tilbyder til livet på landet. 

App'en giver også mulighed for at se alle vores tidligere aviser i branchens vel nok største arkiv.

Release14

Hos L-Mediehus er vi stolte over vores nye app, LandKiosken. Vi ved, hvor meget den kan og hvor overskuelig den gør din avislæsning. Det synes vi alle skal have chancen for at prøve.

Derfor har vi besluttet at holde en release-fest!

Har du ikke allerede et abonnement på Dagbladet Effektivt Landbrug, kan du med vores Release14 kampagne få 14 dages fuld adgang til at læse avisen i vores nye app.

Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående felter og du vil automatisk få tilsendt din Release14 kode.

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer