A-1014

Jorenku A/S har udviklet desinfektionsmidlet Staldren® og har specialiseret sig i udvikling og produktion af vitaminer og mineraler til landbruget.

Nyheder fra Jorenku A/S

Jorenku lancerer ny effektiv sårhelende salve

Jorenku A/S har udviklet en ny desinficerende og udtørrende salve til hudreparation og sårheling – Staldren® Salve. Staldren® Salve er en specialudviklet salve baseret på de gode egenskaber fra Staldren®, hvilket gør, at salven udover at være desinficerende og udtørrende også holder fluer væk. Alt sammen egenskaber som er med til at forebygge bakterieinfektioner i sår og rifter.

Læs mere hos Jorenku A/S

PRESSEMEDDELELSE: Jorenku A/S får ny medejer

Jamil Al-Shiekhly har pr. 1. januar 2022 købt sig ind og er blevet medejer af Jorenku A/S sammen med den hidtidige ejer, Johnni Pedersen. Jamil Al-Shiekhly træder ligeledes ind i bestyrelsen. Det nye medejerskab sker som led i strategien med at fremtidssikre Jorenku A/S. Jamil Al-Shiekhly fortsætter i det daglige som salgschef, så kunderne vil ikke opleve nogen forandringer.

Læs mere hos Jorenku A/S

Mineralbruser til foderblanderen

Jorenku har i tæt samarbejde med Bobman udviklet et nyt brusersystem til tildeling af flydende mineraler direkte i foderblanderen. Systemet præsenteres på NutriFair på Jorenkus stand A-1014, hvor man kan se en prototype og høre mere om fordelene ved tildeling af flydende vitaminer og mineraler.

Læs mere hos Jorenku A/S

Produktnyheder på NutriFair

Jorenku præsenterer flere produktnyheder på NutriFair: Kom nemt i gang med det flydende koncept med automatisk tildeling af vitaminer og mineraler. Forebyg navlebrok hos smågrise med hulestrøelsen Piglet Combi. Mineralbruser til tildeling af flydende mineraler i kvægfodret direkte i foderblanderen. Vores konsulenter er klar på Jorenkus stand A-1014 til at fortælle mere.

Læs mere hos Jorenku A/S
Mød os på Nutrifair
Hold kontakten
Ring til os
+45 5621 4070
Skriv til os
jorenku@jorenku.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside