A-1270

Danish Agro tilbyder specialiseret rådgivning, digitale løsninger og foderkoncepter i højeste kvalitet til både grise, kvæg og fjerkræ.

Hvem er Danish Agro a.m.b.a.?

Nyheder fra Danish Agro a.m.b.a.

SiloInsite - En ny digital løsning til monitorering af din silo

Med SiloInsite bliver det nemmere at få bestilt foder i rette tid. Sådan virker det: Vi monterer en sensor øverst på din silo. Ved brug af sensoren dannes et 3D billede af siloens indhold. Sensoren er kalibreret med siloens mål og udformning og beregner indholdets rumfang og vægt, med en præcision på ca. 95%. Du kan aflæse målingerne direkte på din PC eller telefon - en måling pr. time.

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.

Landmandserfaringer på zinkfri.dk

I Danish Agro og Vilomix har vi en særlig ekspertise omkring færdigfoder og premix til hjemmeblandere. Derudover har vi stor praktisk erfaring med den daglige management, inklusiv hygiejne og staldmiljø. Gennem det seneste år har vi arbejdet med mange besætninger - læs om deres erfaringer på zinkfri.dk

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.

Gode råd og erfaringer til et zinkfrit 2022

Vi deler ud af vores erfaringer og viden sammen med landmænd, der er gået i gang med at fodre uden zink. Hør om deres gode råd og erfaringer i nedenstående samling af videoer.

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.

Årets slagtekyllingeproducent 2022

Paw Pedersen på Fyn modtog i februar 2022 prisen som årets slagtekyllingeproducent pga. hans flotte resultater i hans E-rapport. Paw Pedersen driver en produktion på ca. 250.000 slagtekyllinger årligt. Kyllingerne produceres på det nye færdig-foder fra Danish Agro, hvor en del af den sojaskrå, der anvendes som protein-råvare i foderet, er erstattet med danskproducerede ærter.

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.

MILKLINE blandinger til malkerobotter, foderautomater og malkestalde

Valg af robotfoder til kvæg har stor betydning for mælkeydelsen. Vi tilbyder sammensatte blandinger med velsmagende råvarer og med fokus på pille-kvaliteten. MILKLINE sortiment øger koens søgning til malkerobotten, så den malkes det optimale antal gange i døgnet. Robotmalkning øger mælkeproduktionen, når kvægfoderet er velsmagende og er af høj kvalitet. Færre køer skal hentes - er tilsat aroma.

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.
Mød os på Nutrifair
Hold kontakten
Ring til os
72158000
Skriv til os
mail@danishagro.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside