A-1200

Rovfluen® SPF godk. rovfluer/gyllefluer og snyltehvepse. Bedst i test, flest pupper pr en-hed. Tilbyder også bekæmp. af rotter, mus, muldvarpe mm.

Nyheder fra Rovfluen ApS

Effektiv skydning af rotter og muldvarpeservice

Rovfluen har udvidet skadedyrsprogrammet med mulighed for professionel og autoriseret skydning af rotter. Vi har Danmarks bedste rotteskytte ansat, som med mange års erfaring ved hvordan man sikkert fjerner problemet. Ved store kolonier af rotter i feks. stalden, kan man med fordel skyde rotterne som natten, hvor de er aktive og dermed udrydde dem hurtigt og giftfri. Muldvarpe bekæmper vi også.

Læs mere hos Rovfluen ApS

Undgå flueplagen i kvæg- og svinestalden med biologiske nyttedyr

Effektiv og miljørigtig bekæmpelse af staldfluer med rovfluer og/eller snyltehvepse giver god mening i svine-, kvæg og hestestalden mv. Biologisk bekæmpelse med god samvittighed og tilmed effektivt. Fluer stresser dyrene og kan bringe smitte så som feks. salmonella rundt i staldene. Nedgang i mælkeydelsen ved kørerne og søerne pga. fluetryk medfører et økonomisk tab som kan undgås. Nemt og bekvemt

Læs mere hos Rovfluen ApS

Muldvarpebekæmpelse med og u. abonnement

Rovfluen® Skadedyrservice tilbyder nu også serviceordning på bekæmpelse af muldvarpe landsdækkende. Vores dygtige muldvarpespecialister med mere end 20 års erfaring kører ud til små såvel store opgaver i haver, parker, på marker og hvor man har brug for hjælp. Ved større opgaver medbringer vi ATV så vi hurtigt og effektivt kan komme rundt.

Læs mere hos Rovfluen ApS

Bæredygtig fluebekæmpelse i hestestalde

Snyltehvepsen egner sig perfekt til bekæmpelse af fluer i hestestalde og møddinger. Med snyltehvepsen er det let, effektivt og naturligt at fjerne flueproblemet, så hestene ikke stresser. Rolige og glade heste fungerer bedst! Kom forbi vores stand A1200 og se video om hvordan man bruger dem og få en snak med os om netop din stald. Du kan også gå på YouTube linket og se video fra hestestald.

Læs mere hos Rovfluen ApS
Mød os på Nutrifair
Hold kontakten
Ring til os
75756348
Skriv til os
rovfluen@rovfluen.dk
Følg os
På Facebook
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside