Stor opbakning til tiende traktortræk i Særslev

Jubilæum og flere nykårede danmarksmestre trak fulde huse i Særslev, da byens årlige traktortræk løb af stablen med hele 4.300 gæster og 80 deltagende traktorer.

Godt 4.300 gæster havde lørdag den 18. september fundet vej til Særslev, hvor der for tiende gang blev afholdt traktortræk med besøg af blandt andet fire nykårede fynske danmarksmestre. Foto: Friis Foto 80 traktorer deltog i traktortræk i Særslev. Derudover var der show med kørere, der ligger i top tre i Europa.

Godt 4.300 tilskuere gæstede lørdag den 18. september Særslev og deltog i byens nok største årlige begivenhed – traktortrækket, der i år kunne fejre 10-års jubilæum. Oprindelig skulle det være foregået den tredje lørdag i juni 2020, men blev udsat både sidste år og i år til september på grund af coronaen.

- Vi fejrer jubilæet med lidt forsinkelse, men det blev det ikke mindre festligt af, fortæller Claus Harboe Christensen, der er tovholder på arrangementet.

- Vi havde en virkelig dejlig dag med deltagelse af flere af de store profiler inden for traktortræk. Så det har været en succes.

Fynske favoritter

Ifølge Claus Harboe Christensen levede flere af de fynske navne op til forventningerne til dem.

- Vi havde blandt andet fire fynske danmarksmestre på banen og de skuffede ikke.

Mange af de 4.300 tilskuere kom for at se det ypperste inden for sporten, og Claus Harboe Christensen er ikke i tvivl om, at de fik, hvad de kom efter.

- Det er en fornøjelse at se, hvordan det skinner igennem på mange af kørerne, at det her, det er deres helt store lidenskab. Det er deres liv.

Der stillede i alt 80 trækkere til start i Særslev.

Næste år er trækket tilbage i vant tradition og afholdes lørdag i uge 24.

Læs også