Maskinhandler Indkøbsringen holder åbent hus

Maskinhandler Indkøbsringen holder traditionen tro åbent i maskinudstillingen i Vejle på onsdag og torsdag, hvor NutriFair løber af stablen.

I den kommende uge vil der være stor aktivitet i det midtjyske. I Herning afholdes der plantekongres, i Fredericia er der
NutriFair og i Vejle afholder Maskinhandler Indkøbsringen (MI) traditionen tro åbent i maskinudstillingen i Vejle.

MI åbner dørene onsdag den 15. og torsdag den 16. januar, begge dage fra kl. 9-19.

Her vil der være i alt 1.200 m2 slaraffenland med maskiner af en række kendte brands, herunder Kuhn, Rauch, MI-Tip og Bednar.

Gæsterne får blandt andet mulighed for at kigge nærmere på den populære Kuhn Merge Maxx Pick-up rive, som altid leverer rent foder selv ved høje fremkørselshastigheder. Derudover udstilles også de solide KUHN plove. Der vil være særligt fokus på den nye Vari-Master L, som også fås i On-land version, og som meget snart kommer i en Isobus-version med det prisbelønnede smartplouging.

Derudover vil der naturligvis også være mulighed for at se Kuhn Profile-fodervogne, MI-tipvogne, Rauch-gødningsspredere samt Bednar Omega-såmaskinen og meget mere.

Græsklippere 

MI har desuden gjort plads til et bredt udvalg af have-parkmaskiner til både professionelle og private til den kommende sæson. MI er importør
af Ferris, som er blandt anlægsgartnernes favorit, hvor især Zeroturn-klipperne med den unikke affjedring er blandt bestsellerne.

MI har ligeledes importen af Yanmar-kompakttrakorerne, som er yderst velegnet til arbejdsopgaver, hvor der er begrænset med plads.

Der vil i løbet af de to dage være ekstra skarpe tilbudspriser på demomaskiner, oplyser MI.

Der serveres morgenkaffe og rundstykker fra kl. 9, og i løbet af dagen vil der være grillpølser.

mip

 

Læs også