bannerPos

Friland A/S får nyt logo

Frilands nye logo.
14-02-2020 15:49

Deltagere på BioFach-messen i Tyskland kunne bemærke, at Friland A/S har fået nyt logo. Logoet skal afspejle Friland-identiteten og sit slægtsskab med Danish Crown.

Udarbejdelsen af det nye logo er sket i tæt samarbejde med Danish Crown, og man har derfor sikret sig, at koncernens nye visuelle identitet er gennemgående i også Frilands logo.

- Jeg synes, det er skønt at opleve, at vi med det opdaterede visuelle udtryk, den nye fælles fortælling og bæredygtige retning for koncernen, har fået skabt »et nyt Danish Crown« som flere business units ønsker at læne sig op ad. Frilands nye logoet et strålende eksempel på, hvordan man har fået integreret den nye krone samt Danish Crown navnet. Det er et flot eksempel på, hvordan design og forretningsstrategi kan spille sammen uden at give køb på den stærke Friland-identitet, siger Rilla Würtz Jensen, der er head of corporate brand visual identity hos Danish Crown-koncernen.

I marketingafdelingen arbejder man på højtryk for at få det nye logo implementeret i alt fra trykte materialer til hjemmesiden. Senere på året lancerer koncernen et nyt design på sine brands Frilandsgris, Friland Økologi og Friland Kødkvæg.

Massey Ferguson producerer ansigtsmasker

Massey Ferguson bruger sin 3D-printerkapacitet til at levere ansigtsvisirer i fuld størrelse til lokalt sundhedspersonale, som arbejder hårdt på at redde liv under coronavirus-pandemien.

Ekstra hjælp til landmændene i Påsken

Værksteds- og dækkæden Super Dæk Service stiller med et markant øget mandskab og antal servicevogne i Påsken for at hjælpe med at holde de danske landmænd sikkert kørende i en tid, hvor mange har fået ekstra travlt med forårsforberedelserne efter en usædvanlig våd vinter.

SLF vil igen sikre blomster på markerne

Også i år vil SLF tilbyde landmænd en ordning med sommerblomster i kanten af deres marker. Denne gang i samarbejde med to medlemmer, som varetager såarbejdet.

Færdig før påske

Under den seneste tørvejrsperiode er Helgenæs Maskinstation nået rigtigt langt med forårsarbejdet. Så langt, at påsken bliver en rolig periode, lyder vurderingen.

Forårsarbejdet går planmæssigt

På Gymoes nær Haderslev giver det fine forårsvejr en kontrolleret travlhed på marken. - Vi har stille og roligt fået kørt gødning ud, og efterhånden som det er blevet mere tørt, er også gyllen kommet ud, ligesom vi har kunnet så det hele fra en ende af, siger Torben Juhl Madsen.

Hjemsendte fra skolen træner praktikfærdigheder

To elever i 1. forløb af jordbrugsmaskinføreruddannelsen har ladet sig installere på Helgenæs Maskinstation for både fjernundervisning og lidt ekstra praktisk træning.

Veganerpartiet på spil igen – optager videoer af døde dyr

Både Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Danske Svineproducenter advarer mod, at personer fra Veganerpartiet i disse dage går ind på svineejendomme for at optage videoer af døde grise.

Veganerpartiet har politianmeldt landmand for overfald og frihedsberøvelse

Stifter af Veganerpartiet Henrik Vindfeldt afviser alt om, at de personer – som inkluderer ham selv -, der er gået ind på svineejendomme de seneste dage har provokeret landmænd for at få reaktioner.

Jeg bliver udfordret på mine beslutninger

Slagtesvineproducent Brian Christensen deler sine økonomiske nøgletal med ti andre slagtesvineproducenter. På den måde bliver hans egne beslutninger udfordret, og hans horisont udvidet.
Side 1 af 1813 (36256 artikler)Prev1234567181118121813Next