bannerPos

Friland A/S får nyt logo

Frilands nye logo.
14-02-2020 15:49

Deltagere på BioFach-messen i Tyskland kunne bemærke, at Friland A/S har fået nyt logo. Logoet skal afspejle Friland-identiteten og sit slægtsskab med Danish Crown.

Udarbejdelsen af det nye logo er sket i tæt samarbejde med Danish Crown, og man har derfor sikret sig, at koncernens nye visuelle identitet er gennemgående i også Frilands logo.

- Jeg synes, det er skønt at opleve, at vi med det opdaterede visuelle udtryk, den nye fælles fortælling og bæredygtige retning for koncernen, har fået skabt »et nyt Danish Crown« som flere business units ønsker at læne sig op ad. Frilands nye logoet et strålende eksempel på, hvordan man har fået integreret den nye krone samt Danish Crown navnet. Det er et flot eksempel på, hvordan design og forretningsstrategi kan spille sammen uden at give køb på den stærke Friland-identitet, siger Rilla Würtz Jensen, der er head of corporate brand visual identity hos Danish Crown-koncernen.

I marketingafdelingen arbejder man på højtryk for at få det nye logo implementeret i alt fra trykte materialer til hjemmesiden. Senere på året lancerer koncernen et nyt design på sine brands Frilandsgris, Friland Økologi og Friland Kødkvæg.

Nord-West noteringen stiger med to euro

Endnu en uge med stigning på svineprisfronten. Og de høje tal ser ud til at blive endnu højere i næste uge.

Nye kapitelstakster

Kapitelstaksterne for hvede og byg i 2019 er nu offentliggjort.

Vi er stærkere sammen end hver for sig

På Kvægkongres 2020 opfordrede formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, Christian Lund, danske kvægproducenter til at imødegå fremtidens forandringer, som klimaændringer og nye forbrugermønstre, i fællesskab.

Dansk Energirådgivning justerer ejerskabskredsen frem mod fortsat vækst

Dansk Energinrådgivnings stifter Lars Waage Petersen, og Finance Zealand har solgt deres aktier i selskabet. Ny hovedaktionær er Jon Malthe-Bruun.

Würth Truck Lease introduceres i Danmark

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

Velkommen til Kvægkongres 2020

Mandag den 24. og tirsdag den 25. februar er der Kvægkongres i MCH Herning Kongrescenter. Et af årets temaer bliver klima.

Allerede for sent at bruge Galera i mange vinterrapsmarker

I de tidligst såede vinterrapsmarker er vinterrapsen allerede i knopstadiet og dermed så langt fremme i udviklingen, at Korvetto og Galera ikke længere kan anvendes til at bekæmpe ukrudt med, oplyser Annemette Pagter fra Velas.

Ukrudt og svampesygdomme stortrives lige nu

- Erfaringerne viser, at det næppe kan betale sig at behandle, førend vi har passeret midten af marts. Der skal en vis mængde lys til for at få optimal optagelse, understreger Hans Jørgen Bak fra AgriAdvice.

Det er klimarigtigt at fodre med rapsfrø, men er det muligt?

Et to-årigt forsøg skal kigge på mulighederne for at fodre med rapsfrø for at reducere mælkens klimaaftryk og producere sundere mælk.
Side 1 af 1777 (35524 artikler)Prev1234567177517761777Next