bannerPos

ST Maskintech er ny Gehl-forhandler

På billedet ses fra venstre Tjebbe Snijder, ST Maskintech, Henrik Lund, Stenderup A/S, og Søren Nissen, ST Maskintech.
18-07-2019 09:33

Stenderup A/S udvider deres forhandlernetværk og indgår et samarbejde med Ribe-virksomheden ST Maskintech, som nu vil forhandle Gehl-minilæssere.

Gehl-maskinerne er amerikanskproducerede og har 100 procent differentialspærre på begge aksler. Maskinerne er udstyret med Yalmar-motor og Sauer Danfoss-hydraulik.

Det vil være muligt at se maskinerne og møde Maskintech, som er startet af Søren Nissen og Tjebbe Snijder, på Ribe Dyrskue, som afholdes den 26. juli fra kl. 9.00-16.30.
Se mere om, hvilke dyrskuer Stenderup A/S kan findes på, på hjemmesiden www.stenderup.eu

 

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next