bannerPos

ST Maskintech er ny Gehl-forhandler

På billedet ses fra venstre Tjebbe Snijder, ST Maskintech, Henrik Lund, Stenderup A/S, og Søren Nissen, ST Maskintech.

Redaktionen

18-07-2019 09:33

Stenderup A/S udvider deres forhandlernetværk og indgår et samarbejde med Ribe-virksomheden ST Maskintech, som nu vil forhandle Gehl-minilæssere.

Gehl-maskinerne er amerikanskproducerede og har 100 procent differentialspærre på begge aksler. Maskinerne er udstyret med Yalmar-motor og Sauer Danfoss-hydraulik.

Det vil være muligt at se maskinerne og møde Maskintech, som er startet af Søren Nissen og Tjebbe Snijder, på Ribe Dyrskue, som afholdes den 26. juli fra kl. 9.00-16.30.
Se mere om, hvilke dyrskuer Stenderup A/S kan findes på, på hjemmesiden www.stenderup.eu

 

Demo kan hjælpe til valg af såmaskine

VKST viser et bredt udsnit af nye såmaskiner på en stor sådemo tirsdag den 3. september på Ny Lellinge ved Køge.

Sådan forebygger du havrerødsot i vintersæd

Fra 16. september kan forekomsten af bladlus i vinterbyg og -hvede i tidligt såede marker i milde områder følges. Bladlusene kan overføre havrerødsotvirus, oplyser Seges.

Høstdagene skal prioriteres

Høsten er i disse dage udfordret af regn og en ustabil vejrudsigt. Det kræver øget omtanke og fokus for bedst muligt resultat. Planteavlskonsulent giver gode råd til fokusområder.

Flottere smågrise og tilvækst på op imod 550 gram på nordjysk bedrift

Grisene har det godt på Nørregaard i Nordjylland. En del af æren tillægger gårdejer Ole Mathiasen sit samarbejde med DLG og Vilofoss, der har ført til et skifte af foder og mineralblandinger til smågrisene. Mavesundheden er gennem det seneste år forbedret, og tilvæksten er steget fra 480 gram til op imod 550 gram pr. dag.

KMP-fuldfoderanalyse – et billigt men godt alternativ til kemiske analyser

For at sikre sig, at fuldfoderet konstant holder den samme kvalitet, er det muligt at få foretaget en hurtig og billig analyse på Seges’ laboratorie i Skejby.

Majsen har rejst sig

Tilbage i maj måned stod væksten stille i majsen på grund af kulde, men kvælstoffet var stadig tilgængeligt i jorden, da vi fik vand og varme - og så gik det stærkt.
Side 1 af 1607 (32122 artikler)Prev1234567160516061607Next