bannerPos

ST Maskintech er ny Gehl-forhandler

På billedet ses fra venstre Tjebbe Snijder, ST Maskintech, Henrik Lund, Stenderup A/S, og Søren Nissen, ST Maskintech.
18-07-2019 09:33

Stenderup A/S udvider deres forhandlernetværk og indgår et samarbejde med Ribe-virksomheden ST Maskintech, som nu vil forhandle Gehl-minilæssere.

Gehl-maskinerne er amerikanskproducerede og har 100 procent differentialspærre på begge aksler. Maskinerne er udstyret med Yalmar-motor og Sauer Danfoss-hydraulik.

Det vil være muligt at se maskinerne og møde Maskintech, som er startet af Søren Nissen og Tjebbe Snijder, på Ribe Dyrskue, som afholdes den 26. juli fra kl. 9.00-16.30.
Se mere om, hvilke dyrskuer Stenderup A/S kan findes på, på hjemmesiden www.stenderup.eu

 

Højesteret gav skatteyder mulighed for at vælge om i selvangivelsen

Hvis en skatteyder havde været klar over, at skattemyn­dig­hederne ikke ville godkende tab på blandt andet aktier som fradragsberettiget, ville han have selvangivet sine lån anderledes. Derfor havde han krav på omvalg, fastslår Højesteret i en dom.

Kan traktorerne klare det finske klima, kan de klare sig under alle forhold

Valtras testfolk kører de nye traktorer 800 km nordpå til det barske Lapland. Og i fabrikkens testcenter fryses de ned til minus 40 grader.

19 danske landmænd besøger finske Valtra i denne uge

Selv om der i dag sælges en del færre traktorer i Danmark end for få år siden, sælges der nu flere hestekræfter. En gruppe danske landmænd så i onsdags på produktionen af moderne traktorer, der er skræddersyede efter individuelle ønsker.

Ny udbyder af autovacciner

I september 2019 blev det meldt ud, at DTU Veterinærinstituttet ikke længere kunne modtage ordrer på autovacciner efter den 11. oktober 2019. Nu er en ny udbyder fundet.

Plads til mere lysin og protein i foderblandinger

Foderet er blevet billigt i forhold til den rekordhøje notering, og derfor er der penge i at skrue op for minimumsindholdet af næringsstoffer i blandingerne.

Tre måder hvor landbruget kan vinde klimakampen

Metan-emhætte, planteforædling og grønne fly er altsammen områder, hvor danske landmænd kan ende med at spille en kæmpe rolle, mener Asger Christensen.

Olieprisen er blevet for lav for OPEC-landene

OPEC-landene vil kæmpe med næb og klør for at få olieprisen over 60 dollar. Rusland vil også gerne hjælpe til med at gøre olieproduktion økonomisk fordelagtigt igen.
Side 1 af 1756 (35117 artikler)Prev1234567175417551756Next