Få en god start på det nye liv

VKST indleder tirsdag den 20. juni i Sorø en lille møderække, der sætter fokus på salg og generationsskifte.

Der er tid til gode råd og eftertanke, når VKST tirsdag den 20. juni klokken 17 til 21 inviterer til møde i Sorø med fokus på tiden før, under og efter salget af din ejendom i fri handel.

Mødet er det første i en række af møder, der sætter fokus på salg og generationsskifte – hver gang ud fra en ny synsvinkel. Der holdes i alt tre møder om salg af ejendom og virksomhed.

De næste to møder holdes i efteråret og er for dig, der enten sælger til næste generation eller som overveje at opsplitte virksomheden, danne et selskab eller måske sælge med hjælp fra fremmed kapital.

Lidt bedre rustet

På mødet 20. juni vil ejendomsmægler Michael Munthe Fog, VKST, give en status på det aktuelle ejendomsmarked, VKST’s skatteekspert Lisbeth Kristensen fortæller derefter, hvordan skatten kan optimeres til et liv efter salget, og økonomikonsulenterne i VKST giver et bud på, hvordan økonomien ser ud efter et salg.

Afslutningsvis giver sognepræst Poul Joachim Stender sit bud på, hvad det gode liv er, og hvordan man starter et nyt liv, når ejendommen er solgt.

Mødet er for alle, der skal sælge i fri handel, og som går med blot de mindste overvejelser om at sælge ejendommen. Efter mødet er man lidt bedre rustet til de mange spørgsmål, der melder sig, når beslutningen engang bliver truffet – og meget klogere på, hvad livet efter salget kan byde på. 

Mange følelser

Det er vigtigt at komme i gang i god tid, når det handler om salg og generationsskifte. Sådan lyder det fra storkundechef Henrik Holm Andersen, der har rådgivet mange op til salget af deres ejendom eller ved overdragelse til næste generation.

Derfor har han taget initiativet til en møderække om salg og generationsskifte. Og møderne sætter ikke kun fokus på de tekniske forhold, men også på de mere menneskelige sider.

- Der er rigtig mange overvejelser, man skal gøre sig i forbindelse med et salg eller generationsskifte. Der er alle de praktiske forhold og det skattetekniske – og det har vi eksperterne, der kan tage sig af, siger Henrik Holm Andersen og fortsætter:

- Der er mange følelser forbundet med at sælge og starte et helt nyt liv. Det er blandt andet derfor, vi har inviteret Poul Joachim Stender til at tale om det gode liv. For det er et helt nyt liv, der venter, når man har solgt ejendommen, og det sætter tankerne i gang.

Det er gratis at deltage, men af praktiske hensyn skal man tilmelde sig mødet på 57865000 

Læs også