Hos Friland forsøger man at gøre det mere attraktivt at sende kreaturer til slagtning
Øget efterspørgsel på økologisk oksekød betyder, at
leverandørerne i den kommende tid kan se frem til højere tillæg. Det oplyser
Friland.
Her har man i den seneste tid hævet tillægget for
økologisk oksekød med det formål at gøre det mere attraktivt at sende kreaturer
til slagtning i løbet af foråret og sommeren.
- Overordnet er det rigtig positivt, at vi oplever så stor
efterspørgsel efter økologisk kød, at vi i perioder har svært ved at levere de
krævede mængder. Omvendt forventer kunder og forbrugere selvfølgelig, at vi er
i stand til at levere den mængde kød, der efterspørges, og derfor arbejder vi
på at gøre det mere attraktivt at sende dyr til slagtning også i de perioder,
hvor de går ude. Det gør vi blandt andet ved at hæve tillægget i perioder, hvor
vi mangler dyr, og det gør sig gældende nu, siger direktør i Friland A/S Henrik
Biilmann på Frilands hjemmeside.