Centrovice-plus på seks millioner

Den fynske landboforening afvikler generalforsamling onsdag aften. Følg mødet her på nettet i aften.

Når medlemmerne i landboforeningen Centrovice mødes til generalforsamling kl. 19.00 bliver de præsenteret for et rekordresultat på seks millioner kroner på bundlinien efter skat.

Salget af kontorbygningen i Ringe, som i november blev afhændet til Gislev Rejser, indbragte et overskud på 2,5 millioner kroner på trods af betydelige nedskrivninger i de to-tre år, hvor det efter sammenflytningen af personale i Vissenbjerg ikke lykkedes at sælge den tiloversblevne kontorbygning.

Men direktøren for Centrovice, Henrik Borup Jeppesen, er allermest tilfreds med, at den almindelige drift i 2013 har givet et godt resultat.

 

Billigere regnskaber

- Det er vigtigt i bestræbelserne på at være blandt de bedste rådgivningsselskaber i landet. Vi vil løbende udvikle vores rådgivningstilbud, og det kræver økonomiske ressourcer, understreger direktøren, der glæder sig over, at det både lykkes at tiltrække stærke medarbejdere sammen med flere kunder.

- Omsætningen er faldet en smule i forhold til året før, men de samlede aktiviteter er stigende, samtidig med at vore priser kun er sat begrænset op. Isoleret set er udarbejdelse af regnskaber blevet billigere hos os, mens rådgivningen er lidt dyrere.

Henrik Borup Jeppesen oplyser, at Centrovice i det forgangne år har haft en medlemstilbagegang på 1,6 procent, hvor faldet på landsplan har været på 5,0 procent. Medlemstallet faldt sidste år med 27 til 1630 medlemmer.

Færre folk

Antallet af medarbejdere er i løbet af 2013 reduceret fra 147 til 140 fuldtidsansatte.

- Det går i retning af færre assistenter og flere vidensmedarbejdere. Samtidig har vi gennemført turnaround i flere afdelinger, og alt sammen har styrket medarbejdertilfredsheden og givet ny gejst, fornemmer direktøren.

- Der arbejdes i høj grad i teams, også når det gælder opfyldelsen af kravene til timeafregning. Det ansporer til, at man i høj grad hjælper og har ping-pong med hinanden i afdelingerne.

- Vore kunder vil flytte sig og vil præstere gode resultater og optimere deres forretning. Derfor skal vi også kunne det samme i vort eget hus. Det har vi bevist, at vi kan, og vi kan rumme alle kunder – fra deltidslandmænd til store bedrifter, understreger Henrik Borup Jeppesen.    

 


   
Læs også