Lær at blive bestyrelsesmedlem

Bestyrelses-uddannelse klæder landmænd og konsulenter på til at blive værdifulde sparringspartnere for ejere af landbrugsvirksomheder

Antallet af bestyrelser i landbrugsvirksomheder er i disse år for opadgående. Derfor er det afgørende, at arbejdet i disse bestyrelser bliver så kvalificeret som muligt.

Det ønsker DLBR Akademiet at bidrage til via en uddannelse for bestyrelsesmedlemmer kaldet »Bestyrelsen i landbrugsvirksomheden – fra drift til strategisk udvikling«.

Titlen er valgt med omhu, fortæller specialkonsulent Søren Svendgaard:

- Mange bestyrelser, advisory boards og gårdråd har tendens til at blive meget operationelle. De går hurtigt over til at diskutere drift og kontrol i stedet for langsigtet, strategisk ledelse. Vi tilstræber, at søgelyset retter sig mod det overordnede ledelsesniveau og strategien.

Uddannelsen henvender sig til personer, som arbejder i – eller ønsker at arbejde i – bestyrelser for andres virksomheder. Og med landbrugsvirksomheder i fokus betyder det hovedsageligt ejerledede virksomheder, hvor manden for bordenden ikke er forpligtet til at følge bestyrelsens råd.

Læs mere om uddannelsen i weekendens udgave af Effektivt Landbrug.

Her kan du se, hvordan du tegner abonnement.

Læs også