L&F ser store muligheder i Rusland

Der er mange muligheder for danske firmaer i fødevare- og agroindustrien i Rusland, mener L&F, der i disse dage deltager i messe i Moskva.

Når Fødevareminister Mette Gjerskov tirsdag og onsdag besøger Moskva, er det blandt andet for at vise russerne, at den bedste vej til selvforsyning går over dansk agroindustri.

Og hos Landbrug & Fødevarer bakker man helt op om ministeren. I samarbejde med en række danske ministre har man oprettet en stand på Agrofarm-messen i Moskva, som ministeren også besøger.

- Der er mange muligheder for danske firmaer i fødevare- og agroindustrien i Rusland lige nu. Det er også derfor, vi er så massivt tilstede på Agrofarm messen i Moskva, og derfor er vi meget glade for, at Fødevareministeren besøger Rusland sammen med os. Det øger fokus, siger Jan Laustsen, Direktør for Handel, Marked og Afsætning i Landbrug & Fødevarer, i en pressemeddelelse.

På messen Agrofarm har Landbrug & Fødevarer og Export Promotion Denmark en fælles stand med seks forskellige danske firmaer direkte tilknyttet.

De danske udstillere på Agrofarm er:

Danish Farm Design A/S

Egebjerg International A/S

EuroGen ApS

Skov A/S

SustainAgri

Læs også