Kongskilde Industries rykker tættere på forskerne

Kongskilde åbnede torsdag et nyt udviklingskontor i Agro Business Park. Virksomheden ønsker med åbningen at styrke sin innovative profil

Torsdag slog Kongskilde Industries dørene op til et nyt udviklingskontor i Agro Business Park ved Tjele.

Virksomheden med hovedsæde ved Sorø vil nemlig gerne styrke sin innovative profil.

- Vi oplever i Kongskilde en spændende udvikling forretningsmæssigt, og vi vil udnytte det til også at være mere langsigtede i vores produktudvikling og skabe en skarpere innovativ profil. Derfor er det oplagt for os at være tæt på universitetsmiljøet og de kompetencer, som forskerne besidder, lyder det fra koncernsalgsdirektør i Kongskilde Henrik Lynge Jacobsen.

Fra Kongskildes side oplyser man, at udviklingskontoret er en udvidelse af virksomhedens nuværende udviklingsaktiviteter. Det får dels selvstændige projekter, dels tætte samarbejder med de øvrige udviklingsenheder inden for divisionerne Soil, Grass og Feeder.

– Vi glæder os til at følge dette spændende tiltag og høste gevinsterne af, at vi får tættere relationer mellem forskning og udvikling. Der er ingen tvivl om, at det vil styrke vores udviklingstakt og produktudvikling, siger Henrik Lynge Jacobsen.

Læs også