LVK og Nordvet Svinerådgivning ApS fusionerer

De fire dyrlæger i den svinespecialiserede praksis Nordvet er nu en del af LVK´s svinepraksis. Fusionen har til formål at sikre kunderne i nord den bedste dyrlægeydelse fremadrettet, og samtidig styrke LVK’s position i den nordlige del af Danmark.- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at få de fire kompetente dyrlæger fra Nordvet ind i LVK Svinedyrlægerne Nord. Det giver et super stærkt team af dyrlæger i den nordlige del af Jylland, siger Chefdyrlæge Claus Heisel. Teamleder for de indtil videre ni dyrlæger i LVK Svinedyrlægerne Nord bliver Svinefagdyrlæge Tage Rødbro. Teamet vil få udgangspunkt fra kontoret i Øster Vrå.

De fire dyrlæger i den svinespecialiserede praksis Nordvet er nu en del af LVK´s svinepraksis. Fusionen har til formål at sikre kunderne i nord den bedste dyrlægeydelse fremadrettet, og samtidig styrke LVK’s position i den nordlige del af Danmark.

- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at få de fire kompetente dyrlæger fra Nordvet ind i LVK Svinedyrlægerne Nord. Det giver et super stærkt team af dyrlæger i den nordlige del af Jylland, siger Chefdyrlæge Claus Heisel.

Teamleder for de indtil videre ni dyrlæger i LVK Svinedyrlægerne Nord bliver Svinefagdyrlæge Tage Rødbro. Teamet vil få udgangspunkt fra kontoret i Øster Vrå.

Læs også