John Deere blev markeret med manér

ÅBENT HUS: Masser af gæster, hygge og maskinsnak hos Bredebro Maskinhandel, da den nye afdeling i Vojens officielt blev indviet ved et stort åbent hus arrangement.

Der var stort ryk ind, da Bredebro Maskinhandel officielt indviede sin nye John Deere afdeling i Industriparken i Vojens. Med den nye afdeling er maskinforretningen vokset og dækker nu John Deere-salget i hele Syd- Og Sønderjylland med de to ejere Finn Jørgensen og Brian Brødsgaard i spidsen for virksomheden.

Og det var også en tilfreds og forventningsfuld adm. direktør hos importøren Nellemann Agro A/S, Otto Freiesleben, der i sin tale på dagen ser rigtig mange muligheder og udfordringer for den nye John Deere-afdeling, der er et led i den generelle tilpasning af forhandlernettet:

- Forhandlernettet vil hele tiden være under tilpasning – det vil hele tiden blive ændret, eller ændre sig. Det er der ikke noget nyt i. Sådan har det været siden John Deeres start i 1837, sagde Otto Freiesleben blandt andet og uddybede tilpasningen med udvidelsen af Bredebro Maskinhandel ApS som autoriseret John Deere-forhandler:

- Vi har reduceret antallet af forhandlere. Det vil sige antallet af ejere. Men antallet af udsalgssteder behøver ikke at blive reduceret. Denne mulighed så Finn i Bredebro.

Otto Freiesleben benyttede lejligheden til at ønske Finn Jørgensen og Brian Brødsgaard tillykke med den nye afdeling, hvor han ser frem til det udvidede samarbejde.

Læs også