Godt med plads

UDVIDELSE: Åbent hus med maskinførerkonkurrence og demonstrationer markerede, at Hydrema i Kolding har fået noget flere kvadratmeter at gøre med.

De blankpolerede maskiner havde fået en ekstra tur med pudsekluden og gulvene var fejet ekstra grundigt, da Hydrema bød indenfor til åbent hus i det moderniserede CENTER SYD ved Kolding den 12. og 13. september. Og der var god plads til de besøgende gæster, for der er kommet noget flere kvadratmeter under tag:

- Vi har sådan set fordoblet, fra 350 til 700 kvadratmeter. Det er specielt værksted og lager, der har fået dobbelt så meget plads, men det var også nødvendigt, for maskinerne bliver bare større, og det var nødvendigt at få en større kran ind, fortæller Michael Hansen, der er distriktschef for Fyn og Trekantsområdet.

I den samme arbejdsgang har facaden og butikken også fået et pift, og her har man endda fået uventet »hjælp«:

- Facaden har fået samme udseende som vores afdeling i Ringsted, og på den måde kan folk se, at det er Hydrema, der ligger her. Butikken er fyldt med nye varer, og her var det nemt at få ryddet ud, for her blev alting stjålet for nogle uger siden. Det var kun stålbørsterne, der var efterladt, konstaterer Michael Hansen tørt.

Problemløsninger
Den lille udfordring med at få fyldt hylderne blev hurtigt løst, og det er i det hele taget en af virksomhedens forcer:

- Jeg siger gerne, at vores kunder skal ikke bruge en rendegraver. De skal bruge en løsning på et problem, og det er vi gode til at løse. Jo mere speciel en løsning vi kan tilbyde kunderne, jo tættere er vi på dem, for så mærker de for alvor kvaliteten, og fokuserer ikke i så høj grad på prisen, kommer det fra Michael Hansen, der også denne dag kunne se udviklingsafdelingen være tæt på kunderne:

- Vores udviklingschef står lige herovre og snakker med besøgende, og det samme gælder vores ejer, der også er her i dag.

Det blev dog til meget mere end snak de to dage, hvor Hydrema holdt åbent hus. Således var der lagt op til omkring 4-500 gæster, som havde mulighed for selv at sidde bag rattet i de store maskiner og vinde præmier, og der var også mulighed for at gøre en hurtig handel:

- Nu er der blevet plads til at præsentere maskinerne ordentligt, hvilket også er vigtigt, for en brugt maskine koster jo også en del. Vi har især mange landmænd, der vælger en halvbrugt, og på den måde får en læsser, som kan lidt mere, slutter Michael Hansen, der sammen med kollegaen Anders Bernth-Andersen udgør for Fyn og Syd- og Sønderjylland.

Læs også