Kun små forstyrrelser efter brand

(EFFEKTIVT LANDBRUG) BEGRÆNSET: Branden på Danish Crowns Slagteri i Skive betyder ikke store forstyrrelser for leverandørerne. Det forventer kommunikationsdirektør ved Dansh Crown, Anne Villemoes.

Kun få måneder efter den omfattende brand på Danish Crown-Slagteriet i Blans er den gal igen. Denne gang gik det udover svineslagteriet i Skive. Sidst på eftermiddagen mandag lød meldingen om, at der var udbrudt brand på slagteriet, og som en direkte konsekvens deraf, blev samtlige af slagteriets ansatte fyret. Slagteriet i Skive har kapacitet til at slagte 30.000 Englandsgrise i døgnet.

Hos Danish Crown forventer man dog ikke, at branden vil få lige så omfattende konsekvenser for leverandørerne som branden på slagteriet i Blans. - Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at finde andre muligheder til at få afviklet den ophobning af slagtesvin, der uundgåeligt vil komme. Men vi forsøger af alle kræfter at undgå, at andelshavere og leverandører bliver nævneværdigt berørt, siger kommunikationsdirektør ved Danish Crown, Anne Willemoes til Effektivt landbrug.

Læs artiklen i sin helhed i Effektivt Landbrug onsdag.

Læs også