Travlt år for Landboungdommen

De fem fynske landboungdomsforeninger har netop afholdt deres generalforsamlinger. Beretningerne vidner om et travlt år med mange aktiviteter.

De fem fynske landboungdomsforeninger har afholdt ordinære generalforsamlinger i løbet af sidste halvdel af januar.

Vestfyns Landboungdom, Nordvestfyns Landboungdom og Østfyns Landboungdom afholdt deres generalforsamlinger mandag den 14. januar, henholdsvis på Vestfyns Landbocenter, Nordfyns Landboccenter og Agrogården Ringe. Sydfyns Landboungdom afholdt generalforsamling tirsdag den 22. januar på Agrogården Sydfyn, og Ærø Landboungdom sluttede rækken med generalforsamling fredag den 25. januar på Dunkær Kro.

Alle steder blev der berettet om et stort antal møder og andre aktiviteter i det forløbne år. Blandt de større arrangementer kan nævnes traktortræk hos både Nordvestfyns Landboungdom og Sydfyns Landboungdom samt den årlige Fynspløjning, der i år havde Østfyns Landboungdom som vært. Der ud over var lokale medlemmer engageret i Landsdelspløjningen, som blev afholdt på Tybrind med Landboungdommen Fyn som arrangør. I år er Fyn vært for pløje-DM, som afvikles på Egeskov.

Efter valg og efterfølgende konstitueringer har de fynske landboungdomsbestyrelser følgende sammensætning:

Læs også