Gode tips om svin

Patriotisk Selskab’s »PS Svinetips« giver svineproducenter mulighed for at udveksle ideer og erfaringer med andre kolleger. Efter en forsøgsperiode er ordningen gjort permanent.

Siden november 2000 har svineproduktionsenheden i Patriotisk Selskab udsendt elektroniske svinetips en gang om måneden. De første fire måneder kørte »PS Svinetips« som en forsøgsordning, men på baggrund af en positiv respons fra medlemmerne blev det i april i år besluttet at gøre PS Svinetips permanent samt udvide det med generelle nyheder inden for svinerådgivning.

- PS Svinetips udsendes som en kort, aktuel og målrettet information, som suppleres med digitale billeder af den aktuelle problemstilling, hvis det er muligt, oplyser svineproduktionskonsulent Birthe Juel Hansen, Patriotisk Selskab.

- Det er vores tanke, at gode råd og ideer, som vi modtager på baggrund af udsendte PS Svinetips, videreformidles til de øvrige modtagere. Samtidig vil der være en generel, kortfattet information om aktuelle emner.

PS Svinetips lanceres på www.landmandsportalen.dk - en hjemmeside, hvor der er samlet mange informationer om landbruget. Med et kodeord er det muligt at få adgang til Patriotisk Selskabs produkter, herunder Afgrødenyt og Svinetips samt adgang til oplysninger fra andre landbrugsrelaterede virksomheder.

For medlemmer uden adgang til internettet er der mulighed for at modtage Svinetips i papirudgave.

Et årsabonnement for PS Svinetips koster 475 kr. for medlemmer, 975 kr. for ikke-medlemmer og 1.950 kr. for firmaer. For abonnenter på Patriotisk Selskabs Svin-1, Svin-2 eller Svin-3 er Svinetips inkluderet i prisen.

Læs også