LandboNord øger overskuddet og sender 6 millioner ud til medlemmerne

I 2023 opnåede LandboNord samlede indtægter på 178,2 millioner kroner mod 166,3 millioner kroner i 2022. På den baggrund opnåede landboforeningen et resultat før skat på 13,6 millioner kroner mod 10 millioner kroner året før.

- Efterspørgslen på kvalificeret rådgivning har været stor, og vores dygtige og engagerede medarbejdere har stor andel i, at vi kan præsentere vækst i omsætning og et stærkt overskud på 13,6 millioner kroner før skat. I 2023 har vi desuden foretaget markante investeringer i digitalisering og nyansættelser samt produktomstilling. Endelig har vi gennemført store forløb for efteruddannelse af mange medarbejdere, siger den adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen, i en pressemeddelelse.

Igen i år går en stor del af overskuddet til medlemmerne. 6 millioner kroner udbetales direkte til medlemmerne i form af 1.000 kroner i medlemsbonus pr. aktivt medlem af LandboNord. Derudover får det enkelte medlem en omsætningsbestemt rabat opgjort på baggrund af den enkeltes samhandel med LandboNord.

Derudover afføder den fortsatte vækst og stærke indsats, at bliver der i år udbetales en ekstraordinær bonus på 10.000 kroner til LandboNords medarbejdere.

Læs også