I en fabrik på Amager producerer de fremtidens kødalternativ
Et stenkast fra Kastrup Lufthavn har man hos Foodture hevet en oldgammel asiatisk produktionsmetode frem for at skabe et selvstændigt og bæredygtigt alternativ til kød.

Foodtures 'tæmpeh' har et tofu-lignende udseende og konsistens. Foto: Foodture
Hverken skilte, reception eller pile vidner om eksistensen af Foodtures produktionslokaler. GPS’en har vist vej til Amager Landevej 119 - men udover den information er der ikke andet end det store Cofoco-logo på toppen af fabrikken til at lede Effektivt Landbrugs reporter på rette vej.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her