Kom af med albue-, skulder- og rygproblemer med kosttilskud

Den 69 årige landmand og entreprenør Christian Snebæk fra Randers havde knas med kroppen. I dag er han problemerne kvit, takket være kosttilskud, som for ham har gjort en verden til forskel.

Sundhedsshoppen vil, som noget nyt, kunne præsentere produktet Equo Aktiv. Arkivfoto

- Specielt om vinteren, når det var koldt, var det værst. Jeg kunne for eksempel ikke gå med et ur, hvor remmen var af metal, for så gjorde det ekstra ondt, og om natten sov mine fingre. Jeg har gået til fysioterapeut i lang tid, men det hjalp ikke rigtig. Mine ledproblemer kom igen, og især blev det helt galt med den ene albue, hvor ikke engang smertestillende piller hjalp. Jeg havde også pokkers ondt i ryggen og gik jævnligt til massage. Efter sommerferien i 2020 blev det helt slemt, så jeg kom på Hornbæk Rygcenter, hvor de konstaterede, at der er slitage i lænden – tredje, fjerde og femte lændehvirvel er slidte.

Sådan husker den 69 årige landmand og entreprenør Christian Snebæk fra Øster Bjerregrav ved Randers sine mange år med ondt i kroppen.

Har aldrig troet på kosttilskud

En dag læste han om landmand Karin Klysner, som havde haft problemer med hendes skulder, når hun skulle malke. Men efter hun var begyndt at spise kosttilskud fra Sundhedsshoppen, havde hun ikke ondt i skulderne længere.

Trods Christian aldrig har troet på nogen former for kosttilskud, gav han det en chance.

- Jeg søgte på Sundhedsshoppens hjemmeside, og der faldt jeg over en video, hvor Vagn Jensen fra Hammel Maskinstation, fortalte om, hvordan han er kommet af med hans skulder- og albueproblemer. Da jeg kender ham, tænkte jeg, at det ville han alligevel ikke fortælle, hvis det ikke var sandt, så jeg ringede straks til Kirsten Bak Hansen, som har Sundhedsshoppen, og to dage efter startede jeg op med fire forskellige produkter, som hun havde anbefalet mig, og jeg fulgte hendes plan, forklarer Christian.

Produkterne gjorde en forskel

- Tidligere havde jeg ofte kramper i mine muskler om natten, men allerede få dage efter jeg var begyndt at spise produkterne, forsvandt kramperne, og dem har jeg ikke haft siden. Der gik længere tid med min albue og skulder, og da det efter godt en måned var forsvundet i den venstre skulder og albue, begyndte det at gøre ondt i den højre albue, hvor jeg fik tennisalbue. Jeg ringede til Kirsten og fik en snak med hende, og hun foreslog, at jeg i en til to uger skulle tage dobbelt portion af to af produkterne. Det hjalp, efter cirka en uge havde jeg ikke længere ondt i albuen, og problemerne er væk, forklarer Christian.

Han har siden været uheldig og brækket sin skulder.

- Jeg tror på, at både min form samt, at bruddet er vokset så hurtig sammen, skyldes, at jeg tager kosttilskuddene fra Sundhedsshoppen – og det siger jeg, selvom jeg aldrig tidligere har troet på sådan nogle produkter, griner Christian,

Sundhedsshoppen udstiller alle tre dage på Kimberskuet.

Nyhed til hestefolk

Som noget helt nyt tilbyder Sundhedsshoppen nu også produktet Equo Aktiv til heste, som er proteinstoffet kollagen udviklet til heste.

Det er verdens første produkt på markedet i gelform, og gelformen har en næsten 100 procent optagelighed, så det hele, 95 procent, i produktet bliver udnyttet, fortæller indehaver af Sundhedsshoppen Kirsten Bak Hansen.

Produktet er netop kommet til Danmark og vil blive præsenteret på Kimberskuet for første gang.

- Kollagen til heste er med til at sikre, at hesten ikke får dårlige led med deraf fatale konsekvenser. Produktet skal blot gives direkte på foderet. Mange videnskabelige studier viser, at kollagen er med til at opbygge og stimulere regenerering af brusken i leddene, lyder det.

Læs også