bannerPos

Ekspertblogs

Velkommen til L-MedieHus nye ekspertblog.

Bloggen vil løbende blive opdateret med spændende, relevante, dybdegående og til tider udfordrende blogs fra vores mangfoldige ekspertpanel.

Adgang til bloggen kræver som minimum et L-plus abonnement.

Bruger du varebilen til firmakørsel, så husk at registrere den senest 1. juli

Nye regler betyder, at varebiler, der bruges til firmakørsel, skal registreres hos Motorstyrelsen senest 1. juli 2019. For at undgå bøder, er det vigtigt, at virksomheden selv er opmærksom på de nye regler.


Del din positive historie med kollegaer og hele Danmark Der er

Der er plads til mange flere positive historier for at skabe et balanceret billede af dansk landbrug. Og der er brug for mod til, at nogen tør starte, mener landbrugsdirektøren i Nykredit.


Ny praksis kan betyde moms-kroner i lommen til solcelleejere

Det er nu muligt at momsregistrere private solcelle-anlæg på årsbaseret nettoafregning, selvom produktionen er mindre end det årlige forbrug. Og på de anlæg, der er registreret, skal der ikke betales udtagningsmoms.


Når landmænd rammes af arbejdsulykker

Selvstændige, herunder medarbejdende ægtefæller, er ikke automatisk dækket af en arbejdsskadeforsikring – så husk at tegne en særskilt forsikring.


Få styr på alle byggekontraktens detaljer før underskrift

Eventuelle fejl eller mangler i en entreprisekontrakt kan have stor betydning og blive meget dyrt for bygherren.


Tak til Seges for bidragsanalyse

Jeg tror, at både vi og andre gerne bedømmes på den samlede konkurrencedygtighed. Ikke kun på prisen.


Ejendomsvurderingsloven – hvad kan vi forvente?

Først fra juli 2020 påbegyndes udsendelsen af bindende vurderinger. De første vurderinger, der kommer, vedrører boligejendomme. Landbrugs- og erhvervsejendomme forventes at følge efter.


Natura 2000-områder 2019 – hvad gælder?

Efter massiv kritik fra landbrugserhvervet skete der pr. 1. november 2018 en revidering af placeringen af Natura 2000-områder i relation til berørt landbrugsjord. Vi ser nærmere på de tilskudsordninger, vi ved gælder i år.


De landbrugsrelaterede punktafgifter bliver færre og nemmere

Den 1. juli afskaffes afgiften på foderfosfater. Der er også indført en bundgrænse i kvælstofafgiftsloven, der fra den 1. januar gjorde det nemmere at købe kvælstofholdig gødning i udlandet.


Aktiesparekonto – en (knap så) god mulighed?

Det er skattemæssigt interessant at bruge aktiesparekontoen. Der er dog en række udfordringer.


Årsskifte i en tid med mange ubekendte

Her ved årsskiftet er det tid til at se fremad. Både på det kommende år og på de større og længerevarende tendenser, som har betydning for bedriften.


Fremtiden er her nu – vaccinér din gris

En ny tids svineproduktion byder på et endnu lavere antibiotikaforbrug, men et højere forbrug af forebyggende vaccination.


Pristillæg til producenter af strøm fra vind og sol

Ved opførelsen af vindmøller har man tidligere kunnet få et fast pristillæg på 25 øre pr. kWh. Nu lyder det vægtede gennemsnitlige pristillæg på 2,28 øre/kWh.


Din rådgiver har pligt til at anmelde skattesnyd

Vidste du, at revisorer og skatterådgivere har pligt til at anmelde skatteunddragelse i henhold til reglerne i hvidvaskloven?


Agromek midt i et investeringsdilemma

På Agromek præsenteres rigtig mange gode investeringsmuligheder for landmænd og landbrugsinteresserede. Det sker midt i et dilemma. Af Poul Erik Jørgensen, landbrugsdirektør, Nykredit


Din bedrift er unik

Jeg kan nemt se udfordringer med tørke, svine- og minkskindspriser og vinkler omkring erhvervets klimabidrag. Men først og fremmest kan jeg se et stort antal bedrifter, som hver for sig er unikke.


Julefrokost og julegaver

Julen står for døren, og her vil mange arbejdsgivere gerne tilgodese ansatte med en firmajulefrokost og en julegave. Men hvordan ser det egentlig ud med fradragsmulighederne, og hvad med moms?


Side 1 af 3 (54 artikler)Prev123Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer