Løste knæproblemer med naturlige kosttilskud

Tidligere driftsleders hustru begyndte behandling med naturlige kosttilskud, og det skulle vise sig at være vejen tilbage til en normal hverdag.

Berit er 64 år og uddannet pædagog. Hun arbejder i en børnehave, men efterhånden var arbejdet blevet en belastning for Berit på grund af helbredet. 

- Mit knæ var slidt, hævet, ømt og rødt, og der skulle til at ske noget, fortæller Berit. 
Hun er gift med Per Madsen, som for 15 år siden var formand for landbrugslederen i 5 år.

- For 10 år siden begyndte det ene knæ at knirke. For tre år siden blev det pludseligt rigtig slemt. Lægen fandt frem til, at brusken var nedslidt i venstre knæ. Jeg skulle holde mig i gang og begyndte at gå til glad træning, fortæller Berit, der havde vanskeligt ved at gå lange ture med børnene i børnehaven.

- Efterhånden blev det en begrænsning for mange ting og tog også min energi og overskud. I efteråret 2022 blev det virkelig forværret, siger hun.

Artikel i Landbrugsblad

Det skulle dog ændre sig, da hendes mand en dag læste en artikel i et Landbrugsblad om entreprenør Per Larsen fra Kalundborg. Ham kendte Per Madsen fra sin tid på Ryegaard. 

- Når Per Larsen fortæller om, hvordan han har fået det bedre med hans skulder, så må der være noget om det, for Per Larsen ikke er hvem som helst. Han er altid troværdig, siger Per Madsen og fortsætter: 

- Desuden kender jeg Kirsten Bak Hansen, fra dengang jeg i 1980 rejste med IAEA, hvor vi arbejdede på hver vores canadiske gård. Jeg viste artiklen til Berit og spurgte, om hun kunne se, hvem det var, griner han.

Vågner ikke længere om natten

Berit ringede til Kirsten og tog en snak med hende i november 2022. 

- Vi fik en lang snak, og Kirsten anbefalede, at jeg skulle i gang med tre forskellige produkter. De tre produkter var nødvendige, fordi det behandlingen er en proces, siger hun og fortsætter:

- Efter cirka en måned kunne jeg begynde at bruge mit knæ normalt igen. Hævelsen, ømheden og stivheden var væk, og jeg smed alle piller, som jeg tidligere tog for at holde pinen væk, der jo kommer af nedslidt brusk, fortæller Berit. 

I dag kan hun gå lange ture med børnene i børnehaven og igen kan gå på ujævnt underlag. Hun har også igen fået overskud til at gå til træning og træne knæet og er sikker på, at det er produkterne der gør forskellen, hvor hun i dag har fået et helt anderledes liv, uden at være begrænset af et knæ, hvor brusken er nedslidt.

Læs også