Thomas fra Nordjylland er nu ansat på 14.000 hektar stor farm i Western Australia

Høsten foregår frem til januar og Thomas Hyldgaard har været fast mand på farmens mejetærskere. - Det er virkelig den oplevelse, som jeg ønskede at prøve. At være her på de store arealer i Western Australia er bare det helt rigtige Australien, fastslår Thomas Hyldgaard.

Der har altid været landbrug omkring Thomas Hyldgaard.

- Inden jeg var 12 år, malkede jeg køer hos en nabo hjemme ved Løkken i Nordjylland, fortæller han til Effektivt Landbrugs udsendte, mens vi kører i hans bil gennem de store, brunvisne marker langt inde i det enorme Western Australia.

- Jeg arbejdede med køer i seks år, inden jeg kom ud på en planteavlsejendom hjemme i Danmark. Og fandt markarbejdet mere afvekslende end køerne plus jeg altid har kunne lide at skrue på maskiner.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Jørgen rejser Down Under

Jørgen P. Jensen er Effektivt Landbrugs global-reporter, og i denne artikelserie er han draget til Australien for at udforske nogle af verdens største landbrug.

Læs mere her

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs også