Historiens sidste bededags-hvede
Når Store Bededag næste år blot er en helt almindelig fredag, melder det store spørgsmål sig: Hvordan skal din sidste bededags-hvede smage? Fuldkornspartnerskabet kommer med deres bud på den sidste hvede.

Hvordan skal den sidste bededags-hvede smage? Det spørgsmål har Fuldkornspartnerskabet forsøgt at svare på med nye opskrifter på bededags-hveder. Foto: Fuldkornspartnerskabet
I år bør man nyde duften af de nybagte varme hveder en ekstra gang til Store Bededag. Da det med al sandsynlighed er sidste gang, helligdagen afholdes. Fuldkornspartnerskabet har for at sige ordentligt farvel til den traditionelle hvede udviklet to opskrifter på den traditionsbundne spise.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her