bannerPos

Bæredygtigt fordi det er det, markedet efterspørger

Først og fremmest vil en lokal produktion af foderproteiner, der skaber flere danske arbejdspladser og et mere bæredygtigt produkt, være gavnligt for markedsføringen, skriver Anna Mark.

AF: DEBATINDLÆG

31-07-2020 09:41
Hvordan sikrer landmanden en produktion, som også efterspørges af næste generation af forbrugere?

Af Anna Mark, frivillig i Tænketanken Frej

CSR.dk skriver i partnerskab med A&B Analyse, at forbrugere i stigende grad efterspørger bæredygtige produkter. Samtidig mener flere og flere, at de selv bør gøre en forskel. Denne holdning ses især hos de unge, altså hos fremtidens forbrugere (2). Dertil rejses spørgsmålet: Hvordan sikrer landmanden en produktion, som også efterspørges af næste generation af forbrugere?

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next