Flemløse samlede mejetærskerførere

Flemløse Maskinforretning har netop taget initiativ til opstart af en erfagruppe for Axial-Flow piloter.

Det forekommer umiddelbart, som om der er længe til høst. Imidlertid skrider vækstsæsonen hurtigt frem, og høstsæsonen synes alligevel at være indenfor rækkevidde, her hvor først rapsen er i blomst, og vinterbyggen strækker sig.

Dermed står høstforberedelserne inden længe for døren. Og hvor det kun vil være en fordel, at der også er styr på indstillinger og klargøring af den maskine, der gerne skal få årets udbytter godt i hus.

Forleden inviterede Flemløse Maskinforretning derfor Case IH Axial-Flow piloter til »Axial-Flow Erfagruppe«, hvor dagens program blandt andet bød på vidensdeling mellem maskinforretningens erfarne mejetærskermontører og deltagerne imellem.

Baggrunden for initiativet er opstart af en erfagruppe, hvor der bliver samlet op på al viden og erfaring, og dermed starte et netværk blandt piloter, så man kan dele sine erfaringer, og alle dermed får endnu mere udbytte ud af deres Axial Flow maskine.

Mødet, der blev holdt på Tybrind Avlsgård ved Ejby, omfattede også indlæg ved blandt andet Niels O. B. Petersen, der er høstspecialist hos Case IH og Christian Rabølle fra VKST planteavl. Dermed fik de 25 deltagere i gruppen rig mulighed for at få gode råd med på vejen mod den kommende høstsæson.

 

Læs også