bannerPos

Grimme og Asa-Lift forener kræfterne

På billedet er det fra venstre: Per Rasmussen og Uffe Jensen, begge fra Grimme Skandinavien, salgschef Tom Jørgensen fra Asa-Lift og Heine Hylleberg fra Grimme Skandinavien.
30-10-2020 10:34

Fremover vil Grimme Skandinavien markedsføre og sælge Asa-Lift-maskiner på det danske marked.

Sælgerne fra Grimme Skandinavien vil også betjene Asa-Lift-kunderne.

- Grimme Skandinaviens sælgere sikrer en effektiv og professionel betjening af kunderne. Asa-Lift vil fortsat fokusere på skræddersyede løsninger til den enkelte avler i tæt samarbejde med sælgere fra Grimme Skandinavien, siger salgschef Tom Jørgensen, Asa-Lift.

- Det store sammenfald af kunder, som både anvender Asa-Lift og Grimme-maskiner i deres kartoffel- eller grønsagsavl betyder, at  vi finder det naturligt og fordelagtigt, at vi sikrer kunderne den rette rådgivning i deres valg af maskiner, påpeger Heine Hylleberg fra Grimme Skandinavien.

 

Ny bugseret stubharve fra Pöttinger

De nye Terria-stubharver leveres i en fire og seks meters version og som tre- eller fire-bullet modeller. Arbejdsdybder fra 5 til 35 centimeter.

Vil gøre Danmark til stormagt for plantebaserede fødevarer

Tænketanken Frej lancerede i sidste måned sammen med L&F og Dansk Vegetarisk Forening en ny strategi, som skal løfte plantebaserede fødevarer op på siden af kød- og mejerisektoren herhjemme. Håbet fra Frej er, at politikerne griber udspillet i de kommende politiske forhandlinger om klimahandlingsplaner for landbruget.

Ny Pöttinger såmaskine med fronttank

De pneumatiske Aerosem-såmaskiner fra Pöttinger er netop blevet lanceret i fire og fem meters arbejdsbredder i en sammenklappelig version med fronttank.

Forberedelserne til god etablering af frøgræs begynder allerede nu

For at opnå en god etablering af udlægget i vårsæd skal der være er fokus på, at frøet placeres i den korrekte dybde på fast og fugtig bund. Det stiller krav til såbed og maskiner.

Etableringsplan for vårsæd i våd lerjord

Med risiko for endnu et vådt forår vil det allerede nu være en fordel at have tænkt eventuelle etableringsmetoder igennem, så man er klar til at give vårsæden de bedst mulige startbetingelser.

Spørgsmål fra LDM og utilfredse andelshavere er allerede behandlet

Arla-advokat fastslår, at »en række spørgsmål«, som LDM og utilfredse andelshavere stiller til selskabet i en begæring, allerede er blevet behandlet »grundigt og fyldestgørende«.

EU-Kommissær vil begrænse transport af dyr

EU's landbrugskommissær vil begrænse transport af dyr, men det vil ikke gå ud over dansk landbrug, siger han. Den melding beroliger ikke Venstres Asger Christensen.

Er prisen for sojabønner for høj?

Forklaringen på to uger med voldsomt skuffende eksporttal for sojabønner skal vi formentlig finde i det simple faktum, at sojaprisen er gået næsten historisk op på det seneste, og at importører af soja – herunder især Kina – nu har trukket sig, fordi priserne ganske enkelt er for høje.

Efterspørgslen efter soja skuffer igen

Mandag kunne jeg rapportere om en skuffende eksport af sojabønner ud af USA. Den skuffende eksport af amerikanske sojabønner fortsætter ifølge nye tal fra det amerikanske landbrugsministerium.
Side 1 af 1990 (39795 artikler)Prev1234567198819891990Next