bannerPos

Ny online markedsplads for brugte maskiner

Siden 2016 har det danske firma Logpartner A/S formidlet salg af brugte maskiner til kunder i mere end 200 lande over hele verden. Men nu er det tid til at tage det næste skridt med en topmoderne auktionsplatform.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
27-01-2020 10:35
Siden 2016 har det danske firma Logpartner A/S formidlet salg af brugte maskiner til kunder i mere end 200 lande over hele verden. Men nu er det tid til at tage det næste skridt med en topmoderne auktionsplatform.

- Vi har over de seneste år opbygget et stort og stærkt netværk, og vi har etableret os som en virksomhed med en effektiv salgskanal og god service. Men vores behov og ambitioner rækker udover den platform, vi i dag tilbyder vores kunder. Derfor er det nu tid til, at vi med en ny auktionsplatform kan tage det næste skridt og tilbyde et endnu bedre produkt, siger administrerende direktør, Niels Thorkilsen.

Alt er – næsten – som før

Navneændringen og den nye auktionsplatform ændrer ikke på, at kerneforretningen fortsat er den uvildige formidling af brugte maskiner. Det ændrer heller ikke på holdet, som er det samme team af konsulenter og ledere, der også fremover vil hjælpe kunder og samarbejdspartnere med formidlingen af brugte maskiner.

- KAPOWs nye auktionsplatform og ERP-system giver vores kunder en fleksibel, tryg og brugervenlig platform. Vi opruster på en lang række områder, hvor vi kommer tættere på
kunderne og som giver os mulighed for at yde en langt bedre service og dermed levere et bedre produkt, siger administrerende direktør Niels Thorkilsen.

Når KAPOW formidler et salg på den nye auktionsplatform, er det KAPOWs egne fagprofessionelle medarbejdere, der står for hele processen. Konsulenterne besigtiger varen,
fotograferer, prissætter og sørger for, at den rammer så mange i målgruppen som muligt. Blandt andet med et markant større fokus på onlinemarkedsføring end tidligere.

Majsen skal hurtigere op af jorden

Hos Landbo Limfjord har man både i år og sidste år set alt for lav fremspiringsprocent i mange majsmarker. Starthjælp via biobejdsning kan være en af nøglerne til at løse problemet, mens tommelfingerreglen om otte graders varme i jorden som startskud til majssåning også bør tages op til revision.

Danske virksomhedsgiganter går til kamp mod madspild

Flere af Danmarks førende virksomheder går nu til kamp mod madspild under aftalen Danmark mod Madspild. Det glæder fødevareminister Mogens Jensen.

Seges går online med ny haleguide

Seges Svineproduktion har udviklet en guide, som skal gøre det nemmere at producere grise med hele haler.

Arla havde 1.500 medarbejdere på kompetenceudvikling

Til årets udgave af Learning Week hos Arla deltog mindst 1.500 medarbejdere verden over hos virksomheden i oplæg om alt lige fra bæredygtighed til mindfullness. Og det var vigtigere end nogensinde, mener Helle Petersen, der er landedirektør hos Arla Danmark.

- Der mangler »manpower«

Kommunerne mangler ressourcer til at få ført vådområdeprojekter ud i livet, og systemet er for bureaukratisk, lyder det fra Søren Madsen, projektleder i Næstved Kommune, der til daglig arbejder med vådområdeprojekter.

- Vi skal have flere grise med krølle på halen

Svineproducent Joachim Clausen fra Ledbjerggaard ved Sorø har siden juli 2018 produceret grise med hele haler i forbindelse med et demonstrationsprojekt under Seges Svineproduktion. Erfaringerne er så positive, at haleklipperen forbliver på hylden her efter projektets afslutning.

Vækster med millioner: Samson sætter ny omsætningsrekord

Samson leverer grønne tal på top- og bundlinje, og bevarer optimismen for fremtiden trods et usikkert marked.

Spekulanterne satser stadig på optur til afgrødepriserne

De spekulative amerikanske kapitalfonde udbygger deres købspositioner i afgrødefutures, til trods for den igangværende høst i USA. De spekulative amerikanske kapitalfonde satser især på, at prisen for sojabønner skal op. Det forventer jeg også. Men på den korte bane må vi forvente en nedadgående priskorrektion på afgrødemarkedet.
Side 1 af 1931 (38614 artikler)Prev1234567192919301931Next