Scantruck rydder op med stor net-auktion

Dansk Maskinbørs sender maskiner og materiel under hammeren for at gøre plads til nye maskiner og udstyr.

En teleskoplæsser, en gaffeltruck eller en bomlift for en halvtredser. Helt sådan kommer det formentlig ikke til at gå, men udgangspunktet er i hvert fald et startbud på 50 kroner, når Scantruck i samarbejde med Dansk Maskinbørs sender omkring 100 maskiner, grej og tilbehør under hammeren. Det sker i en stor net-auktion, som slutter mandag den 14. maj kl. 21.

- Vi har behov for at få ryddet op i lageret af vidt forskellige ting for at skaffe plads til andet. Derfor har vi aftalt med Dansk Maskinbørs, at vi simpelthen sælger ud til de priser, som auktionsgæsterne på nettet nu byder. Det betyder naturligvis, at der er mulighed for at gøre en rigtig god handel, hvis man kan bruge en maskine, en graveskovl, pallegafler eller andet udstyr, som der måske ikke er andre, der er interesseret i, siger salgschef hos Scantruck, Claus Bjerregaard.
 
Læssere og lifte
De cirka 100 auktionsnumre omfatter blandt andet seks tons teleskoplæssere, saks- og bomlifte op til 28 meter, 1,5 og 2,5 tons gaffeltruck og vare- og kassevogne. Også flishuggere, et stort antal grave-/læsseskovle, pallegafler, tilbehør til lifte, samt udstyr i overskud fra Scantrucks egne lagerlokaler, som blandt andet hylder, er med.
 
Netauktionen åbner for bud i slutningen af uge 18. Fredag den 11. maj og mandag den 14. maj er der eftersyn med mulighed for at se effekterne hos Scantruck på Katkjærvej 5 i Skive, inden Dansk Maskinbørs lader hammeren falde klokken 21 den 14. maj.
 
- Begge dage holder vi i øvrigt åbent i vores store brugtcenter, så der også er mulighed for at handle brugte maskiner, der ikke er med på auktionen, siger salgschef Claus Bjerregaard.
 

Læs også