Landboformand fejret på behørig vis

Formændene fra de forskellige landboforeninger var alle til stede. Her ses fra venstre Torben Hansen, Povl Fritzner (med ryggen til), Anders Mortensen og John Nielsen, mens det er Ole Elbæk ved bordet. Foto: Jesper Hallgren

Formanden for Nordsjællands Landboforening og rådgivningsselskabet Agrovi, Lars Jonsson, fyldte i maj 60 år, men som følge af corona-restriktionerne er det først for nylig, han »rigtig« er blevet fejret.

Gæster fra nær og fjern troppede således op hjemme hos svineproducenten, der bor med sin familie på Brønshøjgaard ved Lynge i Nordsjælland.

Her kunne de fremmødte i en flot ombygget lade og afslappet stemning nyde de små lækre anretninger. Snakken gik lystigt – og lattermuskerne blev også brugt under taler fra både næstformanden Kaare Larsen og Povl Fritzner, dyrskueformand mv.

LandbrugØst bragte op til Lars Jonssons runde fødselsdag i maj en længere omtale af den højtrespekteret landmand og landbrugspolitiker, så denne gang nøjes vi med et par billeder fra fødselsdagsreceptionen.

Læs også