VKST Revision styrker den faglige kompetence

Stigende efterspørgsel på rådgivning og etablering af selskaber i landbruget betyder, at VKST Revision styrker profilen med to stærke og erfarne profiler.

VKST Revision har ansat en statsautoriseret revisor som faglig chef, som vil indgå i den daglige ledelse. Herudover har VKST Revision ansat en talentfuld yngre rådgiver.

Med disse to ansættelser og sammen med de øvrige medarbejdere har VKST Revision nu et stærkt team til at imødekomme det stigende behov for rådgivning.

- Jeg er meget glad for, at VKST Revision kan tiltrække så kompetente profiler som Britt Steen og Katrine Boholdt. Sammen med det øvrige team vil de to fokusere på at styrke rådgivnings- og serviceydelserne til vores kunder, siger Sten Dalsten, der er direktør for VKST Revision.

Høj faglig standard

Statsautoriseret revisor Britt Steen er ansat som faglig chef. Hun kommer med en solid erfaring inden for revisionsbranchen. Hun træder ind i rollen for at sikre en fortsat høj faglig standard af rådgivning og regnskabsydelser hos VKST Revision.

Fra hendes tidligere ansættelse, som statsautoriseret revisor, har hun erfaring med ledelse og er klar til at inspirere både medarbejdere og kunder.

Registreret revisor Sten Dalsten er fortsat direktør for VKST Revision og tilsammen udgør de to erfarne revisorer et stærkt lederteam.

Stor indsigt i landbruget

Udover styrkelsen af ledelsen i VKST Revision er revisor HD(R) Katrine Boholdt blevet en del af teamet i VKST Revision, hvor hun skal være revisor og rådgiver.

Katrine Boholdt er uddannet revisor HD(R) fra PwC og har stor erfaring som økonomikonsulent fra ansættelse i Odsherreds Landboforening.

Med ansættelsen af Britt Steen som faglig chef og Katrine Boholdt som revisor og rådgiver styrker VKST Revision ikke kun ledelsen, men der er også yderligere fokus på at styrke det faglige samarbejde med de øvrige afdelinger i VKST.

- Det tætte samarbejde med den øvrige del af VKST bliver styrket, så vi sammen med rådgivere, der har specialkompetencer inden for eksempelvis ledelse, jura eller finansiering arbejder sammen om den bedste rådgivning til kunderne i forhold til den specifikke situation, som de og deres virksomhed står i, fortæller Sten Dalsten.

Læs også