Danish Crown ansætter ny økonomidirektør

48-årige Thomas Ahle er ansat som ny Group CFO (økonomidirektør, red.) i Danish Crown. I øjeblikket er han CFO med ansvar for Europa i PAI-ejede Refresco, der er verdens største uafhængige operatør på området for at hælde drikkevarer på flasker. I dag arbejder han med base i Holland, så han tiltræder i Danish Crown i starten af februar 2020.

Thomas Ahle afløser Preben Sunke, der efter overlevering vil koncentrere sig om rollen som Group Chief Operating Officer (COO) og Vice CEO i Danish Crown.

- Thomas har en stærk track record med flotte resultater både hvad angår økonomi og forandringsledelse. Samtidig har han bred international erfaring, og så er han en leder med stærke kommunikationsevner, siger Erik Bredholt, der er formand for Danish Crown.

Thomas Ahle er uddannet økonom fra Aarhus Universitet i 1999 og begyndte med seks år på Aarhus Oliefabrik (i dag AAK) i forskellige lederroller i både finans- og regnskabsafdelingen. Så skiftede han til en stilling som Business Controller i Cadbury med ansvar for Nordeuropa og blev senere forfremmet til økonomidirektør for samme område.

I 2010 forlod han virksomheden efter fusionen med Kraft Foods, men fortsatte i fødevarebranchen hos Lantmännen Unibake. Først som økonomidirektør med ansvar for Danmark og senere som ansvarlig for controlling for hele koncernen. Siden 2014 har Thomas Ahle arbejdet for Refresco.

Læs også