CNH tredobler finansieringsportefølje

CNH Industrial Capital/SG Finans kan nu fejre 10 års jubilæum som landbrugets foretrukne finansieringspartner med høj kundetilfredshed (Rambøll) og en tredobling af porteføljen.

- Porteføljen er gået fra 500 millioner til 1,5 milliarder kroner, og der er p.t. 6.500 aktive kontrakter, og CNH Industrial Capital/SG Finans har en penetration i markedet, som giver en international topplacering i deres respektive globale koncerner, lyder det i en pressemeddelelse fra de to selskaber.

Henrik Jensen, Retail Manager i CNH Industrial Capital, fortæller, at selskabets vigtigste våben i kampen om kunderne er branchekendskab, blik for slutkundens behov og hurtig sagsbehandling.

CNH Industrial rummer i sig selv en bemærkelsesværdig historie, da selskabet har fået de konkurrerende mærker af landbrugs- og entreprenørmaskiner, herunder Case IH, Case Entreprenørmaskiner og New Holland, til at arbejde under samme tag.

CNH Industrial Capital er en globalt arbejdende finansieringsaktør indenfor landbrugs-, entreprenør- og transportsektoren. SG Finans AS er et finansieringsselskab.

Selskabs-samarbejdet betjener dagligt godt 50 forhandlere.

 

Online-møde for mælkeproducenter

Der er verdenspremiere på en ny form for informationsmøde, når foreningerne bag rådgivningsvirksomheden Sagro 1. juli inviterer alle mælkeproducenter til online-møde om den forandrede verden efter corona-nedlukning set i et nationalt og internationalt perspektiv.

Her kan interesserede medvirke enten fysisk i et af Sagros fire huse eller hjemmefra via telefon, tablet eller PC.

På mødet vil mælkeproducent Lone Sørensen på en forbindelse fra New Zealand fortælle om de udfordringer og forventninger, hun har som mælkeproducent »down under«.

Derudover kan deltagerne blandt andet høre formanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, holde et oplæg om organisationens politiske indsats for at sikre dansk mælkeproduktion.

Thomas Carstensen, senior vice president, Arla, vil fortælle om »Udfordringer og muligheder for afsætning af mælkeprodukter«.

 

Snekmose går på efterløn

Journalist og redaktør Lilli Snekmose, Billum ved Varde, går 1. juli på efterløn fra sin stilling hos rådgivningsvirksomheden Sagro.

Her har hun siden 2001 været ansat – først i Sydvestjysk Landboforening, og siden i de fusionsvirksomheder, der i dag er blevet til Sagro.

Hun skal nu producere Sagros kundemagasin Grobund sammen med sin mand, Torben Worsøe.

Magasinet er udkommet i 175 udgaver og har i dag et oplag på 15.000 eksemplarer seks gange årligt i hele det område, som dækkes af Sagro.

Lilli Snekmose blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1980. Hun startede på Ny Dag på Lolland og kom efter fem år til Radio Syd i Esbjerg. I den forbindelse bosatte hun sig på et nedlagt landbrug.

Læs også