Hør om gylleseparation og USA-tur til kvæggård med 10.500 køer

I hal A kan man på Bauer-standen blive klogere på gylleseparation og september måneds studietur til USA arrangeret af det østrigske firma og Effektivt Landbrug.

Lægger man vejen forbi Bauers stand på NutriFair-messen i Fredericia, står firmaets skandinaviske salgschef, danske Jacob Johnsen, blandt andet klar til at fortælle om den østrigske virksomheds velanskrevne gylleseparatorer.

Bauers separatorer henvender sig både til husdyrbrug og til biogassektoren. Og der var da også stor interesse for produkterne fra netop biogasbranchen og fra både svine- og mælkeproducenter, da avisen besøgte Bauer-standen i hal A i Fredericia onsdag middag.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også