bannerPos

Fremgang hos Landboungdom

Den nye bestyrelse i Randersegnens LandboUngdom: Peter Røjkjær, Anders Lynge Isaksen, sekretær Ena Hansen, formand Martin Andersen, Jais Andreasen, næstformand Oscar Schmidt, Mikkel Sandager Rasmussen, kasserer Kasper Janum og Jonatan Lykke.
18-02-2020 08:00

Formand for Randersegnens LandboUngdom Martin Andersen kunne med stor glæde berette om et år med fremgang i foreningen, da han aflagde beretning til generalforsamlingen i foreningen for nylig. Der har været fokus på at rekruttere nye medlemmer og fastholde de gamle, og det her betydet, at foreningen er gået fra 96 til 115 medlemmer i 2019.

- Vi har haft mange spændende aktiviteter at tilbyde vores medlemmer, alt lige fra tøjaften for piger, traktortræk, bedrifts- og virksomhedsbesøg til madlavning og julefrokost, så der er noget for alle medlemmer. Nu glæder den nye bestyrelse sig til et nyt år, hvor vi sætter fokus på større kontakt til vores medlemmer, så vi får flere med til vores aktiviteter, fortæller Martin Andersen.

Tror på godt udbytte i øko-havre til gryn

Landmand Hans Dam, Maglehøjgård, høster tirsdag havre og hvede lidt syd for Kirke Hyllinge på Sjælland.

Hvedeprisen falder i Rusland

Der er nu sat et midlertidigt høstpres på hvedeprisen her i Europa. Grunden skal vi finde i Rusland, hvor eksportprisen i sidste uge begyndte at falde, efter tre ugers kontinuerlig stigning.

Markant flere handler med ejendomme i år

Agri Nord oplever et markant øget salg af landbrugsejendomme. Det er alle typer af ejendomme, fortæller teamleder.

Handlen med landbrugsejendomme på vej op

Den landsdækkende formidler af ejendomme, Landbrugsmæglerne, oplever, at markedet er ved at komme sig efter at have været mærket af coronakrisen i marts, april og noget af maj måned.

Tæm din nye orne før den sætter tænderne i dit ben

- Husk på, at selv små tænder kan skære et stort hul i benet, lyder det fra svinekonsulent Anders Peter Andersen i Velas-Avisen.

Danske landmænd skal bruge mindre glyphosat for at undgå muligt forbud

Europaparlamentariker Asger Christensen opfordrer til at holde igen med glyphosat.
Side 1 af 1888 (37758 artikler)Prev1234567188618871888Next