Plantebaserede fødevarer: Dansk planteavl vil meget gerne være med
Efterspørgslen på flere plantebaserede fødevarer giver nye muligheder for den danske planteavl. - Og vi er parate til at gribe den, siger sektordirektør hos Seges, Troels Toft.

Sektordirektør Troels Toft, Seges er overbevist om, at danske landmænd meget gerne vil være med i udviklingen af flere og andre planteprodukter, hvis forbrugerne efterspørger det. Foto: Henriette Lemvig
- Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan dyrke. Lad os komme i gang, lyder det fra Troels Toft, sektordirektør, Planter, Seges, i et indlæg om den grønne indstilling og plantebaserede fødevarer.
- Der er rigtigt meget på spil for øjeblikket. Det vil vi som planteavlere gerne være med til og være en del af.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her