Ny direktion på plads i Agri Nord

Agri Nord har ansat ny administrerende direktør i form af Laury Kristoffersen, der har en fortid hos Alm. Brand. Samtidig er Anders B. Hummelmose udnævnt til vicedirektør.

Laury Kristoffersen kommer med ledelseserfaringer på direktørniveau fra Alm Brand, hvor han i en årrække har været regionsdirektør med ansvar for forsikring, bank og pension i det nordjyske. 

I samme periode løftede han ansvaret for landbrugsdistributionen på tværs af landet. De sidste tre år har Laury Kristoffersen arbejdet ud fra København med direktøransvar indenfor digitalisering, mægler-salg og sales excellence. Han er spændt på de nye udfordringer hos Agri Nord.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde på at sikre et stærkt nordjysk landbrug - også ind i fremtiden. Jeg ser mange muligheder indenfor Agri Nords virkeområde og ser frem til at møde medlemmer, kunder og medarbejdere, siger han.

Laury Kristoffersen bor i Aalborg, er gift og har tre voksne børn.

- Bestyrelsen har lagt vægt på, at den nye direktør har opbygget en solid viden om og passion for dansk landbrug. Vi ser Laury Kristoffersen som den person, der kan bringe Agri Nord videre som en solid forening og forretning, siger formand for bestyrelsen, Carl Christian Pedersen og tilføjer:

- Samtidig er det besluttet at styrke det øverste ledelseslag og Anders B. Hummelmose udnævnes i den forbindelse til vicedirektør.

- En styrkelse af funadamentet

Anders B. Hummelmose er i dag CFO og konstitueret direktør og tiltræder ligeledes 1. september. Han har i 11 år varetaget økonomien i Agri Nord og tillige været frontløber på udviklingen af digitale værktøjer til brug i landbrugsrådgivningen på tværs i landet. Anders B. Hummelmose har stor indsigt i forretningen samt i samarbejdet indenfor DLBR.

- Bestyrelsen i Agri Nord ser det ny makkerpar som en styrkelse af det solide fundament, vi hviler på. Strategisk har vi det lange sigte på Agri Nord som en selvstændig og stærk landboforening, der er til gavn for Dansk Landbrug og især tager vare om den enkelte landmand. Det gælder faglig rådgivning og politisk opbakning i det at være landmand i et mere og mere kompliceret erhverv, siger bestyrelsesformand Carl Christian Pedersen.

Læs også