Knud Jeppesen forstår ikke ministersvar om overløb

Landmanden Knud Jeppesen fra Jelling, som har undersøgt landets kommuners manglende indberetninger af spildevands-overløb, er glad for, at det nu endelig ser ud til, at andre end landbrugsmedierne har fået øjnene op for problemet med spildevandet. Han forstår dog ikke, at miljøminister Lea Wermelin (S) henviser til Ankestyrelsen, som ifølge Knud Jeppesen intet har med sagen at gøre.

Knud Jeppesen er glad for, at TV Syd har taget sagen om spildevand op lokalt. Kommunerne har pligt til at indrapportere deres overløb i den såkaldte offentlige Puls-database. Men research har vist, at en lang række af landets kommuner kun har indberettet en brøkdel af deres overløb. Vi har videresendt kritikken fra Knud Jeppesen til miljøminister Lea Wermelin (S) og spurgt, om hun ville medvirke i et interview. Men Miljøministeriet har ikke svaret på vores henvendelse.

Debattøren og landmanden Knud Jeppesen fra Jelling har snart brugt utallige timer på at grave i landets kommuners indberetninger af spildevand.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også